Δεν θα λυθούν τα μάγια

Από την Πέμπτη διαβάζουμε σε καθημερινή βάση στα διάφορα ρεπορτάζ της ομάδας μας ότι τώρα που τέλειωσε το Champions League η ομάδα θα ρολάρει αφού θα υπάρξει άμεση βελτίωση. Πράγματι η ανάγκη για μια αξιοπρεπή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League σπαταλούσε πολλές σωματικές και ψυχικές δυνάμεις σε όλους στον Αρχάγγελο αλλά αυτή είναι μόνο μια πτυχή της μέτριας εικόνας που εκπέμπει η ομάδα μας. Η άλλη και εξίσου σημαντική πτυχή είναι αυτή που θέλει την ομάδα να υποφέρει γιατί υπάρχουν θέματα τα οποία δεν μπορούν να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη. Οι τραυματισμοί για παράδειγμα είναι ένα θέμα που βασανίζει την ομάδα εδώ και καιρό αλλά και που συνεχίζεται ενώ είναι άγνωστο αν η κατάσταση θα βελτιωθεί. Είναι άγνωστό γιατί υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να βγει ή να άρχισε να βγαίνει ήδη η κούραση σε κάποιους παίκτες από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων μηνών.

Μια άλλη πτυχή είναι και το ότι η ομάδα στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά. Όταν οι παίκτες αυτοί απουσιάζουν ή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, ολόκληρη η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα αφού οι αντικαταστάτες τους δυσκολεύονται. Δεν θα ανοίξουμε το κεφάλαιο των Ρίισε, Τζιμπούρ και Ντε Βινσέτι για να μην γίνουμε κουραστικοί!

Όλα συνηγορούν ότι οι λόγοι που εμποδίζουν την ομάδα από το να παρουσιαστεί βελτιωμένη δεν θα λυθούν άμεσα και ως δια μαγείας, όποτε υπομονή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!