Δεν κερδίζεις πρωτάθλημα έτσι…

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις τρεις τελευταίες ομάδες (Αγία Νάπα, Δόξα, Οθέλλος) της βαθμολογίας μέσα στην έδρα του και αύριο πάει στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει την τέταρτη ομάδα. Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα ίσως να είναι το ίδιο δύσκολος με τους προηγούμενους αλλά η ομάδα μας οφείλει να δώσει ένα τέλος σε ένα σερί που χαρακτηρίζει ομάδα που προσπαθεί να χάσει το πρωτάθλημα. Το πώς και γιατί το +5 έγινε -3 είναι γνωστό και το ζητούμενο πλέον δεν είναι η παρελθοντολογία αλλά η ανάκαμψη. Ο Φινκ έχει μια ολοκληρωμένη άποψη του ρόστερ και των αντικειμενικών δυσκολιών που έχει να αντιμετωπίσει με τους τραυματισμούς. Έχει επίσης στη διάθεση του δυο παίκτες που επέλεξε ο ίδιος να έρθουν στην ομάδα προκειμένου να βοηθήσουν στην άμεση ανάκαμψη.

Από τα όσα προκύπτουν μάλιστα το ενδεχόμενο να δούμε τον Λάνιγκ βασικό στον αυριανό αγώνα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού ο Φίνκ φαίνεται να αξιολογεί σοβαρά το ενδεχόμενο θεωρώντας τον συμπατριώτη του έτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το τι λείπει αλλά αναπόφευκτα θα έρθει μέσα από επίσημους αγώνες είναι το δέσιμο του Λάνιγκ με την υπόλοιπη ομάδα, σε σχέση με τον τρόπο που αυτή αγωνίζεται.

Οι απουσίες θα είναι και πάλι σημαντικές και σε βαθμό που πολύ οπαδοί μας έχουν κουραστεί να μετρούν αυτούς που βρίσκονται σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ή και ατομικών προπονήσεων. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που θα αγωνιστούν πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατό για να κερδίσουν την Σαλαμίνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!