Δεν κρύφτηκε ο Δώνης

Είπε τα πράγματα με το όνομα τους ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναγνωρίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου ήταν κακός ενώ τόνισε την ανάγκη να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας έτσι ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητής μας:

Θα έλεγα ότι υπήρχαν δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πολύ κακή και υπάρχουν λόγοι που ήμασταν κακοί. Ο πρώτος είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ καλές επιλογές ώστε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο δεύτερος λόγος και σημαντικός κάτα την άποψή μου είναι ότι η ομάδα μας και όταν πήγαινε να πιέσει ψηλά οι τοποθετήσεις μας ήταν λάθος και είχαμε πολύ μεγάλες αποστάσεις όταν πιέζαμε τον αντίπαλο με συνέχεια να κυκλοφορεί την μπάλα. Επίσης όταν είχαμε την μπάλα ήμασταν εγκλωβισμένοι, υπήρχε στατικότητα, μεγάλες αποστάσεις των γραμμών και των παικτών. Πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς να είμαστε απειλητικοί και η πρώτη τελική μας ήρθε στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας, πιέσαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο εύκολα, γίναμε απειλητικοί, υπήρξε ζωντάνια στο παιχνίδι μας, κάναμε αρκετές τελικές και αυτό μας οδήγησε στο να πετύχουμε δύο τέρματα και να πάρουμε τη νίκη.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι εύκολο να κερδίζεις συνέχεια και ειδικά απέναντι σε καλούς αντιπάλους όπως ήταν σήμερα η Ανόρθωση. Είναι σημαντικό με το rotation, κάποτε μικρότερο κάποτε μεγαλύτερο, να ανταποκρίνεται η ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα. Μέσα σε έξι ημέρες έχουμε τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά. Ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε πολλές αλλαγές και στα δύο τελευταία μτς που πέρασαν και να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Φυσικά και θα έχουμε απώλειες γιατί είμαστε μια καλή ομάδα αλλά όχι ομάδα που μπορεί να κερδίζει το κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν καλές ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Κάποτε θα το πληρώσουμε. Δεν θεωρώ πως έχουμε τόση απόσταση από τις άλλες ομάδες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Θεωρώ ότι δεν είχαμε τη διάρκεια που θέλουμε στα δύο εντός έδρας παιχνίδια αλλά καταφέραμε σε αυτά τα δεύτερα ημίχρονα να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!