Δεν μας ξενίζει τίποτα

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ζούμε το θέατρο του παραλόγου και όπως όλα δείχνουν οι παραστάσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς έστω και αν ο κόσμος ξενέρωσε με τους πρωταγωνιστές. Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν στις 12 Μαϊου όταν ο Ερωτοκρίτου (μεγαλομέτοχος) μετάνιωσε από τα όσα υποστήριζε στις 8 Μαιου και ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει χωρίς όμως να αναφέρει ποτέ κάποιον λόγο για την απόφαση του αυτή. Παράλληλα άφησε να διαρρέει ότι οι λόγοι σχετίζονταν με την έλλειψη σύμπνοιας σε διοικητικό επίπεδο. Στο διάστημα αυτό τα μισά μέλη του νυν συμβουλίου δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ενώ ο Γεωργίου ήταν ο πρώτος που άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων επικαλούμενος την κριτική που δέχεται και ωραιοποιώντας την εξαιρετική δύσκολη οικονομική κατάσταση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Από τις 12 Μαϊου μέχρι και σήμερα οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι συσκέπτονται αλλά δεν μπορούν να κατασταλάξουν σε μια σωστή διάδοχη κατάσταση. Πρόδρομος Πετρίδης, Χριστόφορος Ποταμίτης, Κυριάκος Ζιβανάρης, Χάρης Λοϊζίδης και Γιώργος Ξιναρής είναι τα άτομα που προσπαθούν ανεπιτυχώς να βρουν την ιδανική λύση.

Οι πάντες τρέμουν με την ιδέα της πιθανής αποτυχίας της ομάδας να προκριθεί στον τέταρτο προκριματικό του Champions League αφού κάτι τέτοιο θα έχει αλυσιδωτές συνέπειες που δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε. Φοβίζει επίσης η αναπόφευκτη σύγκριση του νέου προέδρου με τον Ερωτοκρίτου που δικαιολογημένα θεωρείται ο πιο πετυχημένος στην ιστορία του συλλόγου. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα γνωρίζοντας ότι ο Ερωτοκρίτου αποχώρησε και αμέσως ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός που επιχειρεί να παρουσιάσει τη φυγή του ως προϊόν πραξικοπήματος

Στο διάστημα αυτό προέκυψε και η προσπάθεια του Μιχάλη Γεωργίου ο οποίος αποσύροντας το ενδιαφέρον του άφησε σαφέστατες αιχμές ότι μέτοχοι και νυν συμβούλιο «σκότωσαν» την προσπάθεια του για εκσυγχρονισμό και κάθαρση.

Με αυτά τα δεδομένα το ότι το νέο επεισόδιο θέλει μερίδα από τους προαναφερθέντες να στρέφεται και πάλι στον Ερωτοκρίτου, δεν μας ξενίζει καθόλου. Το θέλουν να μείνει γιατί πιστεύουν ότι είναι ο ιδανικός καραβοκύρης που θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ήρεμα νερά και ίσως ξανά στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Να μας συγχωρέσετε που δεν γνωρίζουμε πόσα ακόμα επεισόδια θα δούμε μέχρι το τέλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!