Δεν μας ταιριάζει η ετικέτα του φαβορί

Η ομάδα μας κατάφερε με κόπο και μόχθο να μαζέψει τα τελευταία χρόνια 35 και βάλε χιλιάδες βαθμούς στο πίνακα κατάταξης της ΟΥΕΦΑ. Αυτό θεωρήθηκε από όλους ως μια τεράστια παρακαταθήκη αφού από πέρσι ο ΑΠΟΕΛ συγκαταλέγεται στο γκρουπ των δυνατών στις καθοριστικές κληρώσεις της ΟΥΕΦΑ. Πέραν της κατάταξης αυτής ο ΑΠΟΕΛ και σαν ένα αναγνωρισμένο πλέον όνομα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα έφτασε στο σημείο να θεωρείται φαβορί όταν έχει απέναντι του συγκεκριμένες ομάδες. Η περσινή αλλά και φετινή πορεία της ομάδας μας όμως ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και τις αντιλήψεις αφού η Μπακού και η Μάριμπορ έκαναν τις εκπλήξεις. Για αγωνιστικούς και άλλους λόγους ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά την ετικέτα του φαβορί και το ζητούμενο πλέον είναι με ποια προσέγγιση και συνθήκες θα πάμε στους αγώνες με τη Ζούλτε.

Ο δυνατός στην κατάταξη της Ουεφα, ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την αδύνατη Ζούλτε αλλά όσο περνούν οι μέρες αρχίζει να εμπεδώνεται η άποψη ότι δεν μπορούμε να θεωρούμαστε το φαβορί. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό αφού αποβάλει από όλους την πίεση για πρόκριση την οποία έχουμε τρομερή ανάγκη για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε.

Η ετικέτα του φαβορί δεν φαίνεται να ταιριάζει στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού φάνηκε ότι φέρνει και τον γνωστό εφησυχασμό σε όλους. Μικρές και μεγάλες προκρίσεις ήρθαν όταν όλοι θεωρούσαμε την ομάδα μας ως το αουτσάιντερ και αυτό έχει τη δική του σημασία.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!