Δεν μας τιμά η γιούχα

Αλλιώς περιμέναμε να εξελίσσεται η φετινή χρονιά. Η κατά πολλούς πιο εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος όχι μόνο είναι ανέφικτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι θα πρέπει να συμβούν πολλά και σημαντικά πράγματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Είναι φανερό ότι η όλη κατάσταση δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ συναισθημάτων ανάμεσα στους οπαδούς μας. Παρά τα δίκαια τους όμως δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι γιούχα προς τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν μας τιμά ως οπαδούς. Στον αγώνα με τον Οθέλλο επιβεβαιώθηκε ότι στα δύσκολα κάποιοι οπαδοί μας αδυνατούν να βρουν το ψυχικό σθένος και την οπαδική δύναμη να στηρίξουν να στηρίξουν τους παίκτες. Αυτό δεν είναι κακό ή κατακριτέο αλλά εκείνο που σίγουρα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη είναι οι αποδοκιμασίες. Αυτές που γινόντουσαν για παράδειγμα όποτε έκανε μια λανθασμένη ενέργεια ο Ντε Βινσέτι.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο Αργεντινός είναι ένας από τους λόγους που ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται προβληματικός εδώ και μήνες. Η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου αλλά δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη με το να ακούει την κερκίδα να τον γιουχάρει και αν ήταν δυνατόν να τον λιντσάρει.

Οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν στην όποια πιθανότητα βελτίωσης του Αργεντινού ή και οποιουδήποτε άλλου παίκτη. Πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ότι είναι αυτοί οι παίκτες που στους 15 αγώνες που έχουν απομείνει θα κάνουν την προσπάθεια για να βρεθεί και πάλι ο ΑΠΟΕΛ στην κορυφή.

Είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι ζήσαμε παρόμοιες καταστάσεις ξανά τόσο πέρσι όσο και τις προηγούμενες χρονιές με τον κόσμο να αντιδρά με τον λανθασμένο αυτό τρόπο. Όταν όμως επικράτησε η λογική και η αγάπη στον ΑΠΟΕΛ έγινε και αυτό που θέλαμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!