Δεν μπορώ να περιμένω

Ατέλειωτες φαίνονται οι ώρες μέχρι το σφύριγμα της έναρξης του ιστορικού αγώνα στις 9.45 της Τετάρτης. Ο κόσμος σε χρόνο ρεκόρ εξαφάνισε τα εισιτήρια και πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο ΓΣΠ. Όλοι θέλουν να είναι παρών σε μια βραδιά που ίσως αποδειχτεί η πιο σημαντική στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που το γήπεδο θα γεμίσει πολύ πριν την ώρα έναρξης του αγώνα. Ο κόσμος θέλει και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα θέσει τις βάσεις για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα. Από εκεί και πέρα δράση θα αναλάβουν οι παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται σήμερα με μια διαδικαστικού περισσότερο τύπου προπόνηση αφού όλα όσα ήθελε να δει και να δοκιμάσει η τεχνική ηγεσία έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Το πλάνο πρόκρισης είναι έτοιμο και βρίσκεται μέσα στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όλοι οι υπόλοιποι εικάζουν για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Χατζί αλλά και ποιοι θα προτιμηθούν στη μεσαία γραμμή.

Η επικράτηση στο χώρο του κέντρου είναι ως συνήθως το ζητούμενο και εκεί θα επικεντρωθεί η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Το ζητούμενο είναι να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη έτσι ώστε να μη δεχτούμε τέρμα αλλά και να έχουμε σωστή οργάνωση έτσι ώστε να μην κοπούμε στα δυο. Όπως φάνηκε στον πρώτο αγώνα οι Δανοί στηρίζονται σε απελπιστικό βαθμό σε συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι μπορούν και πρέπει να εξουδετερωθούν.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει αναμένεται να διατεθούν σήμερα οπότε όσοι δεν φρόντισαν μέχρι στιγμής ίσως να έχουν ακόμα λίγο χρόνο…

Τα συνθήματα που θα ακουστούν στο ΓΣΠ
Μετά από παράκληση πολλών οπαδών μας παραθέτουμε σχετικά videos που αφορούν τα κυριότερα συνθήματα που θα ακουστούν το βράδυ της Τετάρτης (κλικ εδώ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!