Δεν πήγε στον κάλαθο το πρώτο ημίχρονο

Ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε σε όλους σχεδόν τους αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ήταν να αρχίζουμε χαλαρά με αποτέλεσμα να χάνεται ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σαν αποτέλεσμα οι παίκτες φορτώνονταν με περισσότερο άγχος στη συνέχεια ενώ ο αντίπαλος μας πίστευε ότι μπορεί να αποφύγει την ήττα. Αν και σε όλους τους αγώνες πλην αυτού με την Αελ πήραμε το ζητούμενο, το στοιχείο αυτό ήταν κάτι που προκαλούσε προβληματισμό. Στον αγώνα με τη Σαλαμίνα είδαμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ το οποίο μπήκε στον αγώνα με σωστή προσέγγιση αφού έδειξε ότι δεν είχε διάθεση να βγάλει την εικόνα προηγούμενων αγώνων. Η απόδοση της ομάδας ήταν ικανοποιητική και παρόλο που δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ ήταν το διάστημα στο οποίο ο Τζιμπούρ σκόραρε και πήραμε τη νίκη.

Δυστυχώς το «νεκρό» διάστημα ήρθε αυτή τη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός της ομάδας έπεσε κατακόρυφα αφού ούτε οι αλλαγές μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα έτσι οι παίκτες προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ παρά οτιδήποτε άλλο.

Η τεχνική ηγεσία αιτιολογεί την εικόνα αυτή στην κούραση κάποιων παικτών που ήταν στο γήπεδο αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για καλούς λόγους και από τη στιγμή που η Σαλαμίνα στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε δεν σκόραρε, αυτό που κρατάμε είναι την ουσία αλλά και το ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε δυνατός και αποφασισμένος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!