Δεν περνούν οι ώρες

Ίσως να είναι το πιο μακρύ Σάββατο από όλα τα προηγούμενα αφού η αναμονή για τη συγκεκριμένη Κυριακή είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι απανταχού αποελίστες περιμένουν όσο τίποτα άλλο την αυριανή μέρα, προσδοκώντας ότι θα φέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δώδεκα περίπου χιλιάδες θα είναι στο γήπεδο και πολύ περισσότεροι καρφωμένοι στις τηλεοράσεις τους. Ο ΑΠΟΕΛ με το βαθμό της ισοπαλίας στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής αλλά όλοι θέλουμε τη νίκη επί του μισητού μας αντίπαλου. Η αποστολή των ποδοσφαιριστών δεν θα είναι εύκολη και όσοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη ή την ισοπαλία πέφτουν στη γνωστή αλλά πραγματική παγίδα. Η σημερινή προπόνηση θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και λογικά δεν θα προκύψουν απρόοπτα. Ο Χιώτης προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και θεωρείται έτοιμος όπως επίσης και Γκριτσάροφ και Μποαβεντούρα. Ο Σκοπιανός δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει το αμυντικό δίδυμο των Κόντη και Ζορζ και το μεγάλο ερώτημα όσον αφορά την εντεκάδα αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως γράψαμε ξανά στις αρχές της βδομάδας ο Μποαβεντούρα θεωρείται ιατρικά έτοιμος. Συμμετέχει εδώ και μέρες κανονικά στις προπονήσεις αλλά προέρχεται από σημαντική αποχή αφού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 27 Φεβρουαρίου στον αγώνα με την Πέγεια. Ο Γιοβάνοβιτς προτιμά τη σταδιακή επάνοδο των ποδοσφαιριστών αλλά κάποτε τους ρίχνει στην εντεκάδα από το.. πουθενά αν κρίνει ότι είναι έτοιμοι μέσα από τις προπονήσεις.

Αυτό έγινε με τον Μποαβεντούρα και στο αγώνα του δευτέρου γύρου με την Αεκ όταν προερχόταν από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα. Αν λοιπόν προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος δε θα χρειαστεί να τον απασχολήσει ιδιαίτερα ποιος θα αντικαταστήσει με τους Ηλία και Αλεξάνδρου να είναι οι επιλογές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!