“Δεν τέλειωσετίποτα ακόμα”

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ένα sms που απέστειλε χτες η εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Με αυτό τον τρόπο και όχι μόνο διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να κατεβάσουν τους τόνους και να βάλουν μια άνω τελεία στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί. Ο στόχος είναι διπλός αφού από την μια πράγματι δεν έχει κριθεί ο τίτλος μαθηματικά και από την άλλη είναι να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προσέλευση στους αγώνες που απομένουν. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι της ώρας αλλά είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε ότι για να μπορέσει η διοίκηση να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της, απαιτείται ο κόσμος να κάνει τη δική του υπέρβαση.

Αυτό σημαίνει μαζική παρουσία στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες ακόμα και αν σε αυτούς η τιμολόγηση των εισιτηρίων θεωρηθεί προκλητική από κάποιους. Από τη στιγμή που δεν έχουμε στη διάθεση μας κυβερνητικά κονδύλια και που ο φετινός προϋπολογισμός θα είναι ελλειμματικός πρέπει όλοι να κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση.

Το συνδρομητικό κανάλι έκανε πάλι αυτό που συμφέρει καλύτερα τους ιδιοκτήτες του και ο αγώνας ορίστηκε τελικά για τις 7 το βράδυ. Η όλη στάση της LTV πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση Ερωτοκρίτου αφού δεν μπορούν να ζητούν συνεχόμενες θυσίες από τον κόσμο αλλά κάποιοι να πλουτίζουν εις βάρος μας, εκτός και αν τα οφέλη που έχουμε από την τηλεοπτική συμφωνία αντισταθμίζουν τις απώλειες εισιτηρίων.

Ο Σαββατιάτικος αγώνας με την Ανόρθωση δε θα είναι καθόλου εύκολος αφού η ομάδα του Κετσπάγια θέλει πλέον να εξαντλήσει τα περιθώρια που της δώσαμε για κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Θα χρειαστεί λοιπόν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε ακόμα μια νίκη. Στην προσπάθεια αυτή όπως όλα δείχνουν δε θα δώσει το παρών του ο Ονουάτσι που αποχώρησε τραυματίας από τον τελευταίο αγώνα, ενώ στη διάθεση του προπονητή είναι ο Χατζί που εξέτισε την ποινή του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!