Δεν τίθεται θέμα μη σεβασμού

Εδώ και μέρες επισημαίνουμε ότι η αγωνιστική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κακώς μερίδα κόσμου, και όχι μόνον, εναποθέτει τις ελπίδες της στην επιστροφή του Αλμέιδα. Το ίδιο τονίσαμε και για τον άγνωστο επιθετικό που αναμένουμε ότι θα έρθει στην ομάδα μας μέχρι αύριο αφού από μόνος του δεν θα μπορέσει να κάνει θαύματα. Η αναγκαιότητα όμως της μεταγραφικής ενίσχυσης είναι δεδομένη και το ότι φτάσαμε και πάλι στο παρά πέντε δεν πρέπει να δημιουργεί νευρικότητα. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και κόσμος κρίνουν ότι η ομάδα θέλει ακόμα έναν επιθετικό στο ρόστερ της. Η αναγκαιότητα αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως έλλειψη σεβασμού προς τους υφιστάμενους παίκτες μας. Το λέμε αυτό γιατί σε δηλώσεις του σήμερα ο Τάκης Αντώνιου ανέφερε τα ακόλουθα: «Αν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει να έρθει ένας ποδοσφαιριστής για να σώσει την ομάδα κάνει λάθος. Αυτοί οι ποδοσφαιριστής χρειάζονται περισσότερο σεβασμό. Γίνονται προσπάθειες από τον προπονητή όμως επαναλαμβάνω ότι αν ο κόσμος νομίζει ότι θα σωθεί η ομάδα με έναν παίκτη τότε είναι προσβολή για τους υπόλοιπους παίκτες. Η ενίσχυση θα γίνει για ενδυνάμωση της ομάδας».

Έχουμε την άποψη ότι λανθασμένα η επικείμενη μεταγραφή συσχετίζεται με την ανάγκη διάσωσης της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται κάποιων σωτήρα και ούτε η επιμονή του κόσμου μπορεί να ερμηνευθεί ως ασέβεια στο υφιστάμενο ρόστερ.

Η αγωνία και η θέληση για ενίσχυση πηγάζει από το υπαρκτό πρόβλημα αναποτελεσματικότητας και την πεποίθηση ότι μια τέτοια κίνηση θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τo ρόστερ και θα αυξήσει τις πιθανότητες μας για το πολυπόθητο από όλους back 2 back.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!