Δεν τίθεται θέμα υπέρβασης

Με την αξιοπιστία του Ολυμπιακού ως διαπραγματευτής και πωλητής να έχει πληγεί δεν τίθεται καν θέμα οικονομικής υπέρβασης στην υπόθεση Ντε Βινσέτι. Η ομάδα του Μαρινάκη προσπαθεί να παραχωρήσει τον Αργεντινό με ελευθέρα αλλά ο τρόπος που επιχειρεί να το κάνει δεν αφήνει περιθώρια για να γίνει κάποιο deal. Η διαρροή την περασμένη εβδομάδα για πρόταση από τα Εμιράτα για αγορά του παίκτη έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ αποδείχτηκε αβάσιμη και σκηνοθετημένη προκειμένου να βάλει πίεση στον ΑΠΟΕΛ που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Η ιστορία συνεχίστηκε και χτες στο ίδιο μοτίβο με την πλευρά των ερυθρολεύκων να ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από το εξωφρενικό ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ. Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο που έμεινε ανεπηρέαστη από την οικονομική κρίση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει από οπουδήποτε ή καλύτερα από τον ΑΠΟΕΛ παράλογα λεφτά για την απόκτηση του Ντε Βινσέτι.

Ο ΑΠΟΕΛ προτίθεται να δαπανήσει πολύ λιγότερες και από 500 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Ντε Βινσέτι και είναι για αυτό που αν ο Ολυμπιακός δεν κατεβάσει τις απαιτήσεις του σε φυσιολογικά επίπεδα, το θέμα θα κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ένας επιπλέον λόγος που κάνει δύσκολη την επίτευξη συμφωνίας είναι και οι αξιώσεις του παίκτη. Ο Ντε Βινσέτι ζητά αύξηση παρασυρόμενος από τις απολαβές άλλων παικτών όπως για παράδειγμα του Σαντίν. Ο Αργεντινός δικαιολογημένα κάνει τη σύγκριση η οποία λειτουργεί εις βάρος του αφού ο Βραζιλιάνος κερδίζει περισσότερα, αλλά αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα κρατήσει και τον Σαντίν!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!