Δεν υπάρχουν κακοί Aποελίστες

Όλοι θα θυμούνται τη δήλωση του Κυριάκου Ζιβανάρη προ ημερών όταν καλούσε μια μερίδα οπαδών να απομονώσει τους κακούς αποελίστες που δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Η συγκεκριμένη δήλωση έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά μεγαλώνοντας το χάσμα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ και μια μερίδα κόσμου. Επειδή έχουμε την αντιδραστικότητα μέσα στο αίμα μας υπήρξαν και αυτοί έφτιαξαν και σχετικές φανέλες για να δείξουν την αντίθεση τους. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού ο Κυριάκος Ζιβανάρης σε χτεσινές δηλώσεις το στο Super Sport FM, απέσυρε τη σχετική δήλωση εκφράζοντας μάλιστα την απολογία του προς όσους ένιωσαν θιγμένοι.

Η στάση αυτή του πρόεδρου της ομάδας μας δείχνει την αποφασιστικότητα του να επιδιώξει την πραγματική ενότητα όλων στο ΑΠΟΕΛ, αλλά και το ότι μπορεί να αναγνωρίζει τα λάθη του. Το να εκφράζει επίσης την απολογία του δημόσια και μετά το θρίαμβο επί του παραρτήματος, αποκτά επίσης ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Είμαστε σίγουροι επίσης ότι και οι υπόλοιποι διοικούντες αλλά και κάποιοι στον Αρχάγγελο συμφωνούν με την ανάγκη πραγματικής ενότητας.

>

Αφορμές λοιπόν για να συσπειρωθούμε πολλές και το ζητούμενο πλέον είναι να αποδείξουμε και στην πράξη ότι μπορούμε να έχουμε διάρκεια. Όλοι περιμένουν με αγωνία τον αγώνα με την Πέγεια ελπίζοντας ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ακόμα και ο πρόεδρος στις χτεσινές του δηλώσεις παραδέχτηκε ότι μας λείπει η σταθερότητα, που είναι το νέο στοίχημα για τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές.

Μια παράμετρος που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα στη συνέχεια έχει να κάνει με τη διαιτησία. Μπορεί στον αγώνα με την ομόνοια ο τηλεοπτικός φακός να δικαιώνει εν μέρει τον Γερασίμου, αλλά βλέπουμε από την αρχή του πρωταθλήματος μια έντονη διάθεση των διαιτητών να σπρώξουν προς τη νίκη τους δυο αντιπάλους μας. Αυτό γίνεται σε όλους τους αγώνες και είναι για αυτό που προειδοποιήσαμε μετά τον αγώνα μας με την Άχνα ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για χειρότερα..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!