Δεν χρειάζεται να βγουν συμπεράσματα!

Η μετάδοση του πρώτου φιλικού επί Αυστριακού εδάφους μέσω live έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς οπαδούς μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα που συνοδεύτηκε με ήττα από την Λίντζ. Το τελευταίο πράγμα με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί κάποιος είναι το τελικό σκορ, ενώ δύσκολα μπορεί κάποιος να βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα. Η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα και μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 αφού δυο λάθη στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στους Αυστριακούς να παραβιάσουν την εστία του Κίσσα. Το τι αξίζει να αναφέρουμε είναι την αρχική εντεκάδα και το σχηματισμό που είχε αφού μέσα από αυτήν μπορεί να αποκρυπτογραφηθούν κάποιες σκέψεις του Γιοβάνοβιτς. Είδαμε λοιπόν στο 4-5-1 τον Μαντούκα σε ρόλο οργανωτικού μέσου έχοντας στα δυο άκρα τους Αλωνεύτη και Ατόρνο. Πρόκειται για κάτι που επιχειρήθηκε ξανά με τον Βραζιλιάνο να επιχειρεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος στον άξονα.

Ο Αντωνιάδης όπως αναμενόταν πήρε θέση δίπλα από τον Ζουέλα στο κέντρο της άμυνας κάτι για το οποίο θα επανέλθουμε με ειδική αναφορά ενώ ο Κίσσας ήταν κάτω από τα δοκάρια. Το ασύνδετο και νωθρό ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου, βελτιώθηκε στην επανάληψη διάστημα στο οποίο έγιναν και οι αναμενόμενες μαζικές αλλαγές από πλευράς Γιοβάνοβιτς.

Ο Σολωμού ήταν ο παίκτης που μείωσε στο σκορ.ΑΠΟΕΛΚίσσας(46’ Πάρντο), Αλεξάνδρου(46’ Ηλία), Αντωνιάδης, Ζουέλα (65’ Χριστοφίδης), Σέρτσιο(46’ Σολωμού), Μοράις, Σόουζα(70’ Χαραλάμπους), Αλωνεύτης(46’ Πίντο) , Ατόρνο, Μαντούκα(74’ Βασιλείου), Αίλτον(46’ Σολάρι).

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!