«Δεν χρειάζεται ο Μπόρδα για να κερδίσουμε»

Ο Γιοβάνοβιτς επιβεβαίωσε με το δικό του τρόπο αυτό που γράψαμε από την περασμένη εβδομάδα, ότι δηλαδή και να ακυρωθεί κατόπιν εορτής η ποινή του Μπόρδα, ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί. Ο προπονητής θέλοντας μάλιστα να τονώσει και το ηθικό όσων θα αγωνιστούν είπε ότι δεν χρειάζεται ο Μπόρδα για να κερδίσουμε την Ανόρθωση. Ο Σέρβος τόνισε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και το εννοεί. Η αρχική του τοποθέτηση…

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Σε κάθε παιχνίδι ψάχνουμε την ευκαιρία για να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Μπορεί σε κάποια από αυτά να μην είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε, αλλά αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Βρισκόμαστε σε ένα σωστό δρόμο όσον αφορά το πρωτάθλημα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και για τον Μπόρδα…

«Ο Καρυπίδης θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Η συμμετοχή του Ατόρνο είναι αμφίβολη. Είναι μεγάλο ερωτηματικό η συμμετοχή του στο παιχνίδι, Θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ο Μπόρδα είναι σημαντικός παίκτης όμως, δεν χρειάζεται αυτός για να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ. Τα είπαμε και την περασμένη  εβδομάδα. Το λέω με αρκετό θυμό μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά σίγουρα δεν εξαρτόμαστε από την απόφαση της Δικαστικής. Ξέρουμε ότι έχουμε δίκιο και εμείς είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Δεν με απασχολεί ούτε και περιμένω την απόφαση με ανυπομονησία. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουν δυνατότητες και σίγουρα μπορούν να αντικαταστήσουν αυτούς που θα απουσιάζουν. Είναι ακόμη νωρίς για να πω πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι τραυματίες. Ο Σολάρι κάνει ακόμη θεραπεία, ο Μπούντιμιρ έχει ένα εύκολο πρόγραμμα θεραπείας σε ατομικό επίπεδο πάντα, ενώ ο Σόουζα είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιστεύω ότι από την άλλη εβδομάδα θα μπορεί να αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις μαζί μας».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Και εμείς τους ξέρουμε καλά και αυτοί. Βαθμολογικά σίγουρα είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Πάντα τα παιχνίδια με την Ανόρθωση είναι ιδιαίτερα. Είναι μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουν καλή και σταθερή παρουσία και θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Στόχος σίγουρα είναι η νίκη, πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε». 

Σαν σήμερα, πέρσι, το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε τον περσινό άθλο…

«Ίσως και εγώ, φέτος καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από τα πέρσι. Σίγουρα είναι κάποιες στιγμές που μετά από αρκετό διάστημα, μας φέρνουν όμορφο συναίσθημα. Βλέποντας αυτά τα παιχνίδια τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πράγματι φέτος κατάλαβα τι κάναμε πέρσι. Είχαμε έντονα συναισθήματα και αρκετή πίεση από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν προλαβαίναμε να το χαρούμε. Κάθε αγώνας ήταν μια νέα πρόκληση και δεν καταλαβαίναμε τι κάναμε. Πήραμε αρκετές εμπειρίες, ήταν κάτι φανταστικό, το ΑΠΟΕΛ πήρε αρκετή αναγνώριση. Είναι μια καλή ανάμνηση, εύχομαι στο μέλλον να πάρουμε ξανά το δικαίωμα να το κυνηγήσουμε. Είναι καλό να το θυμόμαστε, δεν είναι κάτι που μπορούμε να το ξεχάσουμε εύκολα, ποτέ».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!