«Δε γνώριζα και δε με εκφράζει»

Με μια δήλωση 20 λέξεων ο Ανδρέας Χατζήκυριακος έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο επίσημο και ανησυχητικό τρόπο ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας επικοινώνησε μαζί μας λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Tauras και εμφανώς προβληματισμένος μας έκανε την εξής δήλωση: «Σχετικά με την χτεσινή (προχτεσινή) ανακοίνωση, προσωπικά δεν είχα καμία σχέση, δε γνώριζα το περιεχόμενο της και ασφαλώς δε με εκφράζει». Η δήλωση αυτή δημιουργεί σωρεία ερωτημάτων που αφήνουν εκτεθειμένους τους πάντες και ιδιαίτερο το λεγόμενο προεδρείο της εταιρείας.

Είναι δυνατό να εκδίδεται μια ανακοίνωση-υποτιθέμενη απάντηση προς την ομόνοια και ο υπεύθυνος επικοινωνίας να μην είναι ενήμερος; Ποίοι αποφασίζουν για την επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας και με ποίο σκεπτικό παίρνουν τις όποιες αποφάσεις τους; Είναι συλλογικές οι αποφάσεις αυτές ή επιχειρείται σε κάποιο βαθμό η μέγιστη δυνατή συναίνεση;

O Ανδρέας Χατζήκυριακος δεν είναι τυχαίος και είναι για αυτό που όταν ο Φοίβος Ερωτοκρίτου κατάφερε να επανεκλεγεί με πανηγυρικό μάλιστα τρόπο, παρουσίασε τη συγκεκριμένη προσθήκη στο συμβούλιο του ως την απάντηση στα όσα του καταλόγιζαν πολλοί συμπεριλαμβανομένου και του apoel.net για επικοινωνιακή ανεπάρκεια.

Στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος συντονισμός όπως επίσης και καθορισμός στρατηγικής στο πως θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ. Δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει προ μηνών ότι οι προσθήκες ισχυρών προσωπικοτήτων στο δ.σ. όπως για αυτή του Πρόδρομου Πετρίδη δεν πρέπει να γίνουν για σκοπούς εντυπώσεων γιατί πολύ νωρίς θα προκύψουν διαφωνίες. Είχαμε τονίσει μάλιστα την ανάγκη να υπάρξει εκ των προτέρων συμφωνία σε κεφαλαιώδη θέματα όπως αυτό της επικοινωνίας.

Τα όσα συμβαίνουν αποδεικνύουν ότι δεν έγιναν όλα αυτά και φτάσαμε σήμερα στη σημερινή κατάσταση. Δεν είναι όμως αργά. Η συγκεκριμένη διαφωνία μπορεί να είναι η αφορμή για να γίνει μια πραγματική συζήτηση και χάραξη κοινής γραμμής με γνώμονα το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ, όσο υποκειμενικό και αν είναι για κάποιους αυτό.

– Διαβάστε σε λίγο επιστολή που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας ο Τάκης Αντωνίου με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο με τον οποίο την κρίναμε…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!