Δε θέλουμε να ησυχάσεις ποτέ!

Στο γιατί σε αντίθεση με τους περισσοτέρους παραμένει εκνευριστικά προσγειωμένους περιστράφηκε η ουσία της σημερινής δημοσιογραφικής  του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος επιχείρησε εκ νέου να εξηγήσει γιατί τηρεί αυτή τη στάση. Ο προπονητής μας υπενθύμισε ότι είναι πολλά χρόνια στο χώρο και πως στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα όσο παράξενο και αν φαίνεται σε κάποιους αυτό. Τόνισε με εμφαντικό τρόπο πως ποτέ δεν έκανε οποιαδήποτε δήλωση για να εξυπηρετήσει κάποιον συμφέρον πέραν από αυτό της ομάδας και υπενθύμισε πως η βαθμολογική διαφορά από την ομόνοια είναι σημαντική αλλά δεν μας εγγυάται την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Δεν μπορώ να λειτουργώ σαν δημοσιογράφος ή σαν οπαδός» είπε για να δείξει ότι οι συγκεκριμένοι έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και τόνισε πως τα όσα λέει στους παίκτες τους είναι και αυτά που μεταφέρει και προς τα έξω. Ξεχώρισε φυσικά και η ατάκα του «έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω» την οποία έριξε για να μας τονίσει ότι δεν έχει σκοπό να διαφοροποιήσει τον τρόπο που προσεγγίζει τέτοια θέματα.

Κατά τα άλλα και όπως συνηθίζει μίλησε και για τον αγώνα με την Αελ τον οποίο θεωρεί πολύ δύσκολο αφού όπως είπε είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες έστω και αν έμεινε εκτός στόχος τη φετινή χρονιά. Αναγνώρισε ότι θα έχουν και αυτοί το δικό τους κίνητρο για βαθμολογικό κέρδος αλλά και το ότι θέλουμε και εμείς να διατηρήσουμε τη διαφορά από τους υπόλοιπους της τετράδας. Πέραν των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν υπολογίζονται από τη σημερινή προπόνηση απείχαν οι Ηλία και Μπρούσερ και η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει αύριο. Ο Γιοβάνοβιτς άφησει να νοηθεί ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα χωρίς όμως να μπει στη διαδικασία να πει οτιδήποτε άλλο.

Παραδοχή για ΜαρσίνιοΈνα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μαρσίνιο με τον Γιοβάνοβιτς να συμφωνεί ότι τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος δε βρίσκεται στα καλύτερα του αλλά όπως είπε αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Μέρος του προβλήματος κατά την άποψη του οφείλεται και στο ότι σε κάποιους αγώνες αλλάζει το σχήμα της ομάδας με αποτέλεσμα ο μικρόσωμος μέσος να μην αγωνίζεται στη φυσική του θέση, γεγονός που τον επηρεάζει ως ένα βαθμό. Δεν παρέλειψε πάντως να πει ότι είναι ευχαριστημένος με τη συνολική προσφορά του Μαρσίνιο.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνει πράξη το 3χ3 στους προσεχείς αγώνες είπε ότι είναι εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!