Δηλώσεις από Αλβανία

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα ο προπονητής μας τόσο με την εμφάνιση όσο και με το αποτελέσμα. Εντύπωση προκάλεσε σε όλους και η ευαισθησία του Μαντούκα που αφιέρωσε τη νίκη στους νεκρους συνανθρωπους μας. Αν μπορούσε θα τα έχωνε και στον Χριστόφια αλλά δεν χρειάζεται. Το αναλαβάνει όλη Κύπρος αυτό. Ιβάν Γιοβάνοβιτς«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα. Και εμφάνιση και αποτέλεσμα. Είδατε το γήπεδο δεν ήταν καλό αλλά δείξαμε πιο ομάδα και πιστεύω δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα. Ανάλογα με την εποχή θα έλεγα ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Το είχαμε πει πως ήταν καλή ομάδα όσοι την είδαμε και για αυτό δώσαμε μεγάλη σημασία στο ξεκίνημα. Μπήκαμε πολύ δυνατά και βοήθησε στο να έρθει το πολύ καλό αυτό αποτέλεσμα. Έχουμε προβάδισμα αλλά υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο στη Λευκωσία. Οι εξετάσεις θα δείξουν για Μαρσίνιο».

Γκουστάβο Μαντούκα«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο. Τους σεβαστήκαμε αρκετά, όμως παίξαμε καλά και τα καταφέραμε. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους μετά το συμβάν που έγινε στη Λεμεσό. Είμαστε όλοι μαζί με τους συγγενείς τους και τους δύναμη για να το ξεπεράσουμε. Προσευχόμαστε στον Θεό για αυτούς. Η σκέψης μας είναι στους νεκρούς της τραγωδίας» ανέφερε.

Νούνο Μοραΐς «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε τη δουλειά μας και έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στη Λευκωσία και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και να πάρουμε ακόμα μια νίκλη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτό»

Νεκτάριος Αλεξάνδρου «Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε σοβαρότητα. Ξέρουμε τις δυνατότητες αυτής της ομάδας διάρκεια. Κάναμε τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα. Πετύχαμε δύο πολύ ωραία γκολ Μπήκαν καλά γκολ, είχαμε και άλλες καλές φάσεις. Ήταν ένα καλό ΑΠΟΕΛ και μπορούμε να χτίσουμε για τη συνέχεια»

Γουίλιαμ Μποαβεντούρα «Ξέρουμε ότι τίποτα δεν κάναμε. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, χρειάζεται προσοχή και στον επόμενο αγώνα». 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!