Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιοβάνοβιτς:«Από την αρχή η Λυών επέβαλε τον ρυθμό της και τον κράτησε για μεγάλο διάστημα και η νίκη της είναι δίκαιη. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, με δεδομένη την χρονική στιγμή και το επίπεδο του αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι, όμως η Λυών έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα. Πιστεύω, όσον αφορά στη διάθεση, δώσαμε το μάξιμουμ. Όμως πιστεύω ότι μπορούσαμε και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Τη Λυών την περίμενα έτσι όπως έπαιξε. Ήταν καλύτερη και δίκαια μας κέρδισε» Ρωτήθηκε αν η ήττα με 1-0 είναι σημαδιακή καθώς ο ΑΠΟΕΛ είχε ανατρέψει αυτό το σκορ με Κοπεγχάγη και Βίσλα. «Όχι. Εδώ έχουμε διαφορετική διάθεση. Είμαστε με ομάδες πολύ διαφορετικές. Δεν θα είναι εύκολα. Ελπίζουμε να μην είναι εύκολα και για τη Λυών».

Μαντούκα:«Ήταν δύσκολο ,παιχνίδι  όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια  πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν περιμέναμε ότι θα  κάναμε  πολλές ευκαιρίες . Όντως είχα μια πολύ καλή ευκαιρία όμως κατάφερε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λυών. Στον επαναληπτικό περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η αποστολή μας όμως πρέπει  να ρισκάρουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Τελείωσε απλά το Ά ημίχρονο»

Χιώτης:«Ήταν μια φάση που δεχθήκαμε το γκολ από καθαρή  ατυχία, κόντραρε  και άλλαξε πορεία. Σίγουρα η Λιον είναι πολύ καλή ομάδα και  μπορεί να διαχειριστεί το σκορ που πήρε όμως  και εμείς θα το παλέψουμε. Αν δεχθούμε ένα γκολ θα είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα  και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ για να μπούμε στο κόλπο της πρόκρισης στον επαναληπτικό . Δίκαιο αποτέλεσμα Είναι δύσκολες και  , συμπαγές ομάδες οι Γαλλικές . Αυτό μας έδειξε η Λυών που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό που έχω να υποσχεθώ στον κόσμος μας είναι ότι θα το παλέψούμε στο Γ.Σ.Π

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!