Διαβάστε στο Θρύλο που κυκλοφορεί:

Τα μεταγραφικά σενάρια μπορούν να περιμένουν

Μπορεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να στρέφουν την προσοχή τους από τώρα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο αφού το ΑΠΕΠ – ΑΠΟΕΛ δεν πουλά, αλλά αυτό που έχει σημασία για την ομάδα μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας. Το ότι θα γίνουν μεταγραφές είναι δεδομένο όπως επίσης και το ότι για να γίνουν θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ. Το ποιοι θα είναι αυτοί είναι περισσότερο θέμα οικονομικής διαπραγμάτευσης και κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η νίκη στον αγώνα με την ΑΠΕΠ σε μια έδρα που ανεξαρτήτως αντιπάλου αντιμετωπίζουμε δυσκολίες είναι το ζητούμενο αυτή την εβδομάδα. Όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σε αυτόν τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας όσο φιλότιμος και αν είναι ο αντίπαλος. Σοβαρότητα, διάθεση και σταθερότητα στην απόδοση είναι σύμφωνα και με τα όσα τονίζει ο Γιοβάνοβιτς τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας για να περάσουμε νικηφόρα από το Τσίρειο.

>

Ο προπονητής μας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα αφού πέραν του εδώ και μήνες παροπλισμένου Παουλίστα δεν θα έχει στη διάθεση του τον σχεδόν μόνιμα απόντα Σεγκιρί. Δύσκολα θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα εκτός και αν ο Σατσιάς «πληρώσει» το μέτριο πρώτο ημίχρονο που είχε με την Ανόρθωση.

Η διάρκεια στην απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ένα από τα βασικά πράγματα που ζητά ο προπονητής από τους παίκτες του και σε αυτό τον τομέα πολλά θα εξαρτηθούν από τη σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής. Ο Μοραίς αναμένεται να σηκώσει το βάρος μεσοαμυντικά ενώ οι Χαραλαμπίδης και Κοσόφσκι θα πρέπει να οργανώσουν την ομάδα σωστά.

____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΟΛΕΥ – ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!