Διαβάστε στο Θρύλο που κυκλοφορεί:

Η πιο μεγάλη μέρα

Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι ορόσημο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Είτε θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι είτε όχι από το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να καλλιεργείται δικαιολογημένα ή και αδικαιολόγητα η εντύπωση ότι το ΑΠΟΕΛ υστερεί έναντι των δυο μεγάλων αντιπάλων του. Σήμερα και λίγο προτού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος τις τρεις ομάδες χωρίζονται από ένα βαθμό διαφοράς και με νίκη επί της Ανόρθωσης ίσως βρεθούμε και στην κορυφή. Ο κόσμος πάνω από όλους καλείται να πιστέψει ότι η ομάδα μας μπορεί, αφού προκύπτει ότι οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα είναι ελάχιστες.

Περισσότερο πρέπει να πιστέψουν αυτοί που εδώ και καιρό γύρισαν την πλάτη στην ομάδα αφού ο βασικός πυρήνας των οπαδών μας εξακολουθεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Ο αγώνας εναντίον της ομάδας του Κετσπάγια δεν θα είναι εύκολος. Γράφουμε από την αρχή της εβδομάδας ότι δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι θα παρουσιαστούν αποπροσανατολισμένοι λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Αυτό επιβεβαιώνει και τονίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο το επιχείρημα. Η Ανόρθωση θέλει να μας κερδίσει και είναι για αυτό που η θέληση και ποιος θα την εκδηλώσει ποιο έντονα θα κρίνει πολλά.

>

Το ότι πήραμε το ζητούμενο στους αγώνες με Ομόνοια και Απόλλωνα είναι σημαντικό αλλά δεν μπορεί να φέρει τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα. Θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και αποφασιστικότητα αφού η Ανόρθωση είναι καλύτερη ομάδα. Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει όλα τα πιο πάνω και είναι για αυτό που καταστρώνει το πλάνο της αναλόγως.

Όπως γράφεται εδώ και μέρες δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Το ζητούμενο είναι περισσότερο να υπάρξει η σωστή λειτουργία σε όλε τις γραμμές παρά οι αλλαγές προσώπων και σε αυτό τον τομέα επικεντρώνεται η προσοχή όλων στον Αρχάγγελο. Η επικράτηση της μάχης του κέντρου κρίνει πολλά σε τέτοιους αγώνες και το πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στη θέση αυτή θα είναι καθοριστικό.

Τέλος και παρόλο που για ευνόητους λόγους δεν ακούγεται τίποτα από επίσημη χείλη, η διαιτησία είναι μια άλλη παράμετρος που μπορεί θελημένα ή άθελα να γύρει την πλάστιγγα υπέρ ή εναντίον μιας ομάδας. Ο Λεόντιος Τράττος είναι ένας απρόβλεπτος διαιτητής με τάσεις Καπιτανή που πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να μη γίνει ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι.

• Ο Γιοστ Μπρούρσε σε μια απολαυστική συνέντευξη. Μιλά για την καριέρα του, γι α την απόδοση του και την αποψινή αναμέτρηση.

• Μαρίνος Σατσιάς: Ένας παθιασμένος πολεμιστής. Η «ακτινογραφία» του αρχηγού.

• Ο αντιπρόεδρος Άντης Πολυδώρου πιστεύει στη νίκη του Θρύλου για τρεις λόγους.

• Ξέρετε ότι… Μάθετε ότι δεν γνωρίζετε για την ομάδα που έγινε ΘΡΥΛΟΣ.

• Ο προγραμματισμός για ένα ακόμα πιο ισχυρό ΑΠΟΕΛ.

• Γκάλοπ οπαδών: Τι πιστεύουν για την προσέλευση του γαλαζοκίτρινου κόσμου στα γήπεδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!