Διαβολές και συκοφαντίες

Με γραπτή δήλωση επέλεξε να τοποθετηθεί στα όσα συμβαίνουν ο Πρόδρομος Πετρίδης με την οποία ουσιαστικά καλεί τους οπαδούς μας να αγνοήσουν όλα τα πικρόχολα σχόλια, τις διαβολές και τις συκοφαντίες  που σκορπίζουν διάφοροι επιτήδειοι που θέλουν να πλήξουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θυμίζει την κατάσταση που υπήρχε όταν η διοίκηση του ανάλαβε ενώ τονίζει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να μην χαθεί η δεύτερη θέση και του κύπελλο. Αναλυτικά η δήλωση Πετρίδη:

Ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, εκπροσωπώντας και όλα τα μέλη του θα ήθελα πρώτιστα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Γκουγκούρη για τον άδικο χαμό του 16χρονου παιδιού τους. Η απώλεια τους δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οτιδήποτε στον κόσμο.

Κατά δεύτερο θα ήθελα να απευθυνθώ στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα και να του αναφέρω τα εξής.

Είναι γνωστό πως με την απόφαση μας να θέσουμε τον εαυτό μας ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης τον περασμένο Δεκέμβριο, είχαμε πλήρη αίσθηση των δύσκολων συνθηκών που αντιμετώπιζε η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Μια ομάδα με πολλά προβλήματα, με τους βασικούς στόχους να είναι απομακρυσμένοι, τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται υπό πλήρη αμφισβήτηση και με το μέλλον να είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο.

Αναλάβαμε την διοίκηση με το καθολικό πρόσταγμα που μας έδωσε η Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Ένα πρόσταγμα εμπιστοσύνης, αλλά και ανάγκης για μια αλλαγή που χρειαζόταν ολόκληρο το οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες έγινε πολλή και σημαντική δουλειά σε όλους τους τομείς. Περισσότερη από όση έχει ήδη δημοσιοποιηθεί ενώ και άλλα σημαντικά θέματα βρίσκονται αυτή την στιγμή σε πορεία πραγματοποίησης. Μοναδικός σκοπός είναι να κάνουμε το ΑΠΟΕΛ, ακόμα πιο δυνατό αγωνιστικά και όσο το δυνατό πιο υγιές οικονομικά.

Καταφέραμε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε μια αντεπίθεση, ανατρέποντας το -8 και φθάσαμε μέχρι την κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα προχωρήσαμε σε ενέργειες που εξασφάλισαν στην ομάδα σημαντικά ποσά έτσι ώστε να είμαστε συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Με πλήρη διαφάνεια και δημοσιοποιώντας όλες μας τις ενέργειες, ενημερώνοντας και τους μετόχους αλλά και τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ότι αυτές οι δύο ήττες μας έφεραν αρκετά βήματα πίσω από εκεί που θέλει να βλέπει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας την ομάδα του.

Αφουγκράζομαι τα μηνύματα και αντιλαμβάνομαι πλήρως το συναίσθημα πίκρας και απογοήτευσης που νιώθει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας.  Την ίδια πίκρα και απογοήτευση νιώθω και εγώ και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κάθε ένα φίλο και υποστηρικτή του ΑΠΟΕΛ, ότι μοναδική έγνοια μας είναι το καλό της ομάδας και τίποτα άλλο. Για αυτό ας αφήσουν για αυτούς που δεν αγαπούν το ΑΠΟΕΛ, όλα τα πικρόχολα σχόλια, τις διαβολές και τις συκοφαντίες  που σκορπίζουν διάφοροι επιτήδειοι που θέλουν να πλήξουν την ομάδα, την Διοίκηση  και την προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθεί ο ΑΠΟΕΛ δυνατός, ενωμένος και ομόψυχος ενόψει του τέλους της τρέχουσας περιόδου αλλά και της πολύ σημαντικής επόμενης περιόδου που ακολουθεί.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν, είναι και θα είναι για εμάς διαχρονικά, ένας μόνιμος αδιαπραγμάτευτος στόχος. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια τα οποία θα παλέψουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Από πλευράς μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε την ομάδα να αντέξει στις δυσκολίες μιας ιδιαίτερα επίπονης χρονιάς και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί μέσα σε αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Και βεβαίως να κατακτήσει και το 20 κύπελλο στην ιστορία της.

Πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα, να αφήσουμε πίσω την πίκρα και την απογοήτευση που μας προκάλεσαν οι 2 ήττες και να προχωρήσουμε μπροστά.

Και κάτι τελευταίο.  Ο ΑΠΟΕΛισμός, ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!