Διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας

Το ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά φέτος φώναξε παρών και αυτή τη φορά άπαντες αναγνώρισαν τις δυνατότητες της ομάδας μας. Η νίκη επί της Ανόρθωσης όπως γράψαμε και πριν τον αγώνα έδωσε σε όλους μας τη ψυχολογική ώθηση που θέλαμε. Η πίστη και η αισιοδοξία είναι πλέον διάχυτη και ο πρώτος που αισθάνεται δικαιωμένος είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής μας κέρδισε και αυτή την μάχη απέναντι στον πολυδιαφημισμένο Κετσπάγια αφού οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του. Υπομονή, θέληση και σωστή τακτική ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατάφερε καν να μας απειλήσει.

Οι δυο νίκες επί ομόνοιας και ανόρθωσης δείχνουν ότι μπορούμε να πιάσουμε κορυφή και να μείνουμε εκεί, φτάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται και απαγορεύεται να έχουμε άλλες απώλειες από μικρομεσαίες ομάδες αφού η ήττα από την Αλκή μας κόστισε πολύ. Αυτός είναι και ο στόχος μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου όπου υπάρχουν διαδοχικά οι αγώνες με ΑΠΕΠ, Δόξα και Εθνικό.

>

Πρόκειται για αγώνες με σημαντικό βαθμό δυσκολίας αφού η ομάδα έδειξε να έχει προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Παρόλα αυτά η δυναμική που κουβαλάμε με τις τέσσερις πλέον συνεχόμενες νίκες αλλά και η ανωτερότητα των παικτών μας καθιστούν το μεγάλο φαβορί και στους τρεις αγώνες.

Θαυμασμός για Μιροσάβλιεβιτς και όχι μόνο
Η ολοκληρωμένη και άψογη απόδοση του Μιροσάβλιεβιτς την Παρασκευή θύμισε σε όλους το πόσο ουσιαστική ήταν η προσθήκη του τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Σέρβος τα έκανε όλα στον αγώνα με την Ανόρθωση και φυσιολογικά συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό (66%) στη σχετική ψηφοφορία του apoel.net για τον κορυφαίο. Τι να πούμε όμως και για τον Χιώτη ο οποίος δίνει άλλη οντότητα στην ομάδα μας, όπως και για τον Μοραίς ο οποίος επιβεβαιώνει κάθε εβδομάδα ότι είναι ο πιο σταθερός και πολύτιμος παίκτης μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τη λαϊκή πλέον απαίτηση για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου η διοίκηση περιμένει την κάθοδο του Εβραίου μάνατζερ του παίκτη και εκφράζει την αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά πολύ σύντομα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!