Διαρκείας: μάλλον στα ίδια επίπεδα

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα κατά την οποία οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να τα ανανεώσουν οπότε είναι η καλύτερη αφορμή για να σχολιάσουμε και το σχετικό γκάλοπ που διεξάγουμε. Η απουσία σοβαρού κίνητρου προκειμένου να πειστούν οι υφιστάμενοι κάτοχοι να ανανεώσουν και κυρίως να το κάνουν με το κέφι τους ήταν κάτι που σχολιάσαμε και προ ημερών. Η κοστολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση όπως φαίνεται και στο γκάλοπ οδηγούν ένα ποσοστό της τάξης του 12% στο να μην ανανεώσει. Πρόκειται για ένα σημαντικό αριθμό οπαδών που πέραν του ότι δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει και η ομάδα θα στερηθεί των λεφτών του μάλλον θα είναι άτομα που θα σχολιάζουν αρνητικά την όλη προσέγγιση της διοίκησης.

Η χασούρα όμως του 12% φαίνεται ότι θα καλυφθεί και με το παραπάνω από το 15% που δηλώνει ότι φέτος θα αγοράσει για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας! Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αριθμό που αν επιβεβαιωθεί θα δώσει την ευκαιρία να κινηθούμε στα ίδια επίπεδα με τα περσινά όσον αφορά το συνολικό αριθμό εισιτηρίων που θα διατεθεί.

Το ότι 15% των οπαδών μας που δεν είχαν διαρκείας έχουν πρόθεση αγοράς δείχνει και την προοπτική που υπάρχει για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η βάση οπαδών μας που αγοράζει διαρκείας. Αυτό φυσικά απαιτεί από πλευράς υπευθύνων πελατοκεντρική και οπαδική προσέγγιση όσον αφορά θέματα τιμολόγησης και γενικότερης προσέγγισης, κάτι που διαχρονικά δεν συμβαίνει.

Τέλος το γκάλοπ επιβεβαιώνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό οπαδών μας που ανέρχεται στο 30% προτιμά να πηγαίνει στο ΓΣΠ αγοράζοντας εισιτήρια αγώνα, χωρίς να τον απασχολεί το ότι δεν έχει προκαθορισμένη θέση ή άλλα ψευτο ωφελήματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!