Διαφορετική προσέγγιση στο κύπελλο

Μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στο ΓΣΠ την Αελ. Αυτή την φορά για το κύπελλο όπου τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να προχωρήσει ουσιαστικά στον συγκεκριμένο θεσμό. Η φετινή σεζόν είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Μέχρι πέρσι το βαρυφορτωμένο  αγωνιστικό πρόγραμμα από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αλλά και οι τεράστιες επιτυχίες στον θεσμό του Τσάμπιονς Λίγκ είχαν δημιουργήσει ένα αίσθημα υποτίμησης ανάμεσα σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ μας για τον συγκεκριμένο τίτλο. Τα δεδομένα έχουν όμως αλλάξει. Οι τελευταίες αποτυχίες και απογοητεύσεις στην Ευρώπη βοήθησαν στο να αποβάλουμε τον κορεσμό με τον οποίο απαξιούσαμε να ασχοληθούμε με σοβαρότητα και αφοσίωση στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Η πρόσφατη «περιπέτεια» της ομάδας μας στην Ορόκλινη θα πρέπει να συμβάλει στο να συνειδητοποιήσουν όλοι στον Αρχάγγελο ότι πρέπει να προσεγγίσουν τον θεσμό του κυπέλλου με μεγαλύτερη σοβαρότητα και χωρίς υποτίμηση. Η βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, δημιουργούν ένα ακόμα κίνητρο να αντιμετωπίσουμε το κύπελλο με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Η κλήρωση δεν μας έκανε το χατίρι και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος αύριο, σε έναν αγώνα που χρειάζεται περισσότερη στρατηγική και καλύτερο αγωνιστικό πλάνο από αυτόν του Σαββάτου. Οι διπλοί αγώνες, τα εκτός έδρας γκολ, οι κενές εξέδρες και το γεγονός ότι θα πρέπει να ταξιδέψουμε με πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό στην Λεμεσό, κάνουν το αυριανό ματς ζωτικής σημασίας για την συνέχεια μας στην διοργάνωση.

Ο Δώνης θα πρέπει να καταστρώσει ένα αγωνιστικό πλάνο που να περιορίζει τα επιθετικά ατού της αελ και να διασφαλίσει το παθητικό στην άμυνα. Ταυτόχρονα η ομάδα μας καλείται να βρει τους τρόπους να νικήσει την αμυντική γραμμή των λεμεσιανών για να μπορέσει να σκοράρει και να αποκτήσει το πλεονέκτημα που θα τις αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Η διαφορετικότητα στην προσέγγιση του αυριανού αγώνα σε σύγκριση με αυτόν του Σαββάτου είναι επιβεβλημένη. Το ίδιο και η νοοτροπία όλων για τον θεσμό του κυπέλλου έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσθέσουμε στο τέλος της σεζόν ένα τρόπαιο που έχουμε να κατακτήσουμε από το 2008!!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!