Διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις

Η ομάδα μας καλείται πλέον να επικεντρωθεί στον καθοριστικό επαναληπτικό αφού δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στα όσα έπρεπε να κάνει στον πρώτο αγώνα μέσα στην έδρα μας. Δυστυχώς οι εκτιμήσεις και διαβεβαιώσεις των υπευθύνων με πρώτου του Πασιένσια διαψεύστηκαν. Ο προπονητής μας δήλωνε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ήταν έτοιμος και πως ο στόχος ήταν μια καθαρή νίκη που θα μας έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα.

Αυτό δεν έγινε αφού η κατοχή της μπάλας ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ανούσια. Η Βαρντάρ παρουσιάστηκε όπως ακριβώς εκτιμήθηκε από το προπονητικό μας τιμ αφού αμυνόταν μαζικά στο δικό της μισό ενώ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα φτάναμε στο ζητούμενο που ήταν το γκολ.

Οι Στίλιτς και Βάντερ που έχουν την ποιότητα να κάνουν το κάτι παραπάνω έμειναν στο ζέσταμα και μοιραία ο προπονητής μας και όχι μόνο επικαλείται τις 1-2 ευκαιρίες που χάθηκαν. Ήταν πράγματι ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ αφού ο τερματοφύλακας έδειξε μεγαλύτερη ετοιμότητα από τους Λεάλ και Ντε Βινσέτι.

Η ομάδα μας πλέον έχει να διαχειριστεί και το άγχος του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα αλλά και το ότι στα Σκόπια θα αντιμετωπίσει μια άκρως εχθρική ατμόσφαιρα που μάλλον θα κάνει ανέφικτο το να παιχτεί πραγματικό ποδόσφαιρο.

Το ποια ομάδα θα ωφεληθεί από τις συνθήκες θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε στην πράξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!