Δικαίωμα στην άποψη, υποχρέωση η στήριξη

Τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν πρέπει απαραίτητα να ξεχαστούν αφού είναι καλό παράδειγμα για όλους μας στο πως πρέπει να χειριστούμε την επόμενη φορά τα ίδια δεδομένα. Η διοίκηση για παράδειγμα κατόπιν εορτής επιχειρεί να περιορίσει την μουρμούρα και τις όποιες εντυπώσεις ενώ το κρίσιμο 48ωρο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ήταν απούσα. Ο Γιοβάνοβιτς όπως συνηθίζει βγήκε μπροστά έδωσε τις όποιες εξηγήσεις με τον τρόπο που τις έδωσε και το ζητούμενο από την Πέμπτη είναι να αποδεχτούμε τα δεδομένα και να προχωρήσουμε. Το δικαίωμα της άποψης αλλά και της διαφωνίας με τα όσα υποστηρίζει ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετοί οπαδοί μας που θεωρούν λανθασμένα κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του.

Μπορούμε και όταν έρθει η ώρα θα έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να επιχειρηματολογήσουμε για την ορθότητα της άποψης μας. Όμως αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο σημαντικός από την ανάγκη του οποιουδήποτε να νιώσει δικαιωμένος από τα γεγονότα.

Το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ και το καθήκον των οπαδών του είναι να στηρίξουν παίκτες και προπονητή με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν για κάποιους είναι δύσκολο να διαφωνούν και να στηρίζουν πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο και να υπερβάλουν εαυτό. Όπως εξάλλου απαιτούμε και εμείς ως οπαδοί να πράξουν όλοι στον Αρχάγγελο για να κερδίσουν κούραση, τραυματισμούς και κάθε αντίπαλο.

Ο αγώνας με την Αελ μπορεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη τονωτική ένεση αν φύγουμε νικητές από το Τσίρειο. Θα σκορπίσουμε τρόμο στο παράρτημα και θα αποκτήσουμε τεράστια δυναμική. Πρέπει όμως να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στην απομακρυσμένη περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο. Πρακτικά αυτό σημαίνει άποψη, στήριξη και υπομονή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!