Διχασμός και εσωστρέφεια

Ενώ υπό ιδανικές συνθήκες η σωτήρια ισοπαλία θα έπρεπε να αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για συστράτευση, η διοίκηση δια στόματος Τάκη Αντωνίου επέλεξε το δρόμο του διχασμού και της εσωστρέφειας. Πέρασε ένα 24ωρο από την ώρα που ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ πήρε σβάρνα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να προβεί σε σοβαρές και κυρίως αόριστες καταγγελίες για υπόσκαψη του προπονητή και του προέδρου. Στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε και για άτομα που παρακαλούσαν να μην αποκρούσει ο γίγαντας το πέναλτι για να τονίσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρισμούς του. Ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση δύσκολα έχει επιστροφή. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που επέλεξε το διχασμό αντί την ενότητα και θέλουμε να ελπίζουμε ότι για να φτάσει σε αυτή την ακραία επιλογή ξέρει και μπορεί να πείσει για τα όσα ισχυρίζεται.

Δυστυχώς επί διοίκησης Ερωτοκρίτου και ουσιαστικά με τις ευλογίες της γιγαντώθηκε η εντύπωση ότι η αντίθετη άποψη από αυτήν του επίσημου ΑΠΟΕΛ είναι κατακριτέα, διαπλεκόμενη και με αλλότρια συμφέροντα.

Ενεργώντας κάτω από αυτό το πλαίσιο ο Αντωνίου υπό τύπο απειλής είπε χτες ότι θα ακουστούν και ονόματα εάν επιβεβαιώσει ότι η υπόσκαψη συνεχίζεται.

Ανεξαρτήτως των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση επιβάλει να δώσει συνέχεια. Θα πρέπει λοιπόν να αποδείξει τα περί υπόσκαψης και στη συνέχεια να ονοματίσει αυτούς που θίγονται τα συμφέροντα τους και οι προσωπικές τους φιλοδοξίες με την παραμονή των Σέρτζιο ή και Ερωτοκρίτου στον ΑΠΟΕΛ.

Σε διαφορετική περίπτωση δικαιούμαστε να ερμηνεύουμε το χτεσινό ξέσπασμα ως μια ακόμα αντίδραση που είχε σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιαστικά θέματα και τους πρωταγωνιστές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!