Δυνατά και σοβαρά για τη νίκη

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι όπως όλες οι άλλες, με την ομάδα μας να πρέπει να κερδίσει τον αντίπαλό της. Η Αελ έρχεται στη Λευκωσία με τις δικές της έννοιες και κίνητρα αλλά ως συνήθως η τελική έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε και δημόσια ότι ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και είναι για αυτό που πρέπει να υπάρξει η απαιτούμενη σοβαρότητα από πλευράς ποδοσφαιριστών. Η ομάδα μας απολαμβάνει τη σημαντική διαφορά που απέκτησε κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και το ζητούμενο είναι να κτίσουμε πάνω σε αυτή στα play offs. Με αυτά τα δεδομένα η νίκη είναι ο πρωταρχικός στόχος σήμερα το απόγευμα έτσι ώστε να διατηρηθεί το +9, αφού θεωρούμε δεδομένη την επικράτηση της ομόνοιας επί του απόλλωνα. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αυτά που ξέραμε από την Τρίτη με τους Μαντούκα, Μιχαήλ και Μποαβεντούρα να μην υπολογίζονται, όπως επίσης και ο Μπρούερς ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται φέτος. Το ζητούμενο για την ομάδα είναι να καταφέρει να έχει καλή απόδοση και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και σε συνδυασμό με την παρατεταμένη προβληματική αμυντική λειτουργία κάνει τις νίκες μας δύσκολες.

Ο Γιοβάνοβιτς στην τελευταία δημοσιογραφική του φωτογράφισε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κάμψη του Μαρσίνιο, όλοι θεωρούν πιθανή την επιστροφή μετά από καιρό στο 4-4-2. Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Αλμειδα θα έχει παρτενέρ τον Σολάρι ο οποίος θέτει γερή υποψηφιότητα για θέση βασικού μετά από καιρό.

Ο Τρισκόφσκι θεωρείται ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Μαντούκα ενώ ο Χαραλαμπίδης θα καλύψει το άλλο άκρο της μεσαίας γραμμής. Αν τελικά η διάταξη είναι το 4-4-2 θα είναι σημαντικό οι Μοραίς και Πίντο να βοηθήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο κόσμος για τον οποίο έγιναν αρκετές αναφορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό το παρών του. Όλοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών σε έναν ακόμα αγώνα και η μη κατάρριψη του ρεκόρ προσέλευσης δεν μπορεί να μειώσει τη φετινή οικονομική και ηθική συνεισφορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!