Δυο νίκες ανεξαρτήτως αντιπάλου

Με την ομάδα που θα προκριθεί ανάμεσα στο ζευγάρι Llanelli Ουαλίας- Tauras Λιθουανία θα αρχίσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις στο europa league . Πρόκειται για ομάδες που κανείς δεν ξέρει οτιδήποτε και η αναζήτηση πληροφοριών άρχισε μέσω διαδικτίου για όλους. Το ΑΠΟΕΛ είναι αναπόφευκτα το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση και το ότι ο επαναληπτικός είναι στην έδρας μας διασφαλίζει ότι υπάρχει το περιθώριο να διορθώσουμε τα πράγματα αν πάει κάτι λάθος στον πρώτο αγώνα.

Το μόνο που μπορεί να λεχθεί και αποτελεί στοιχείο που δίνει στην Λιθουανική ομάδα προβάδισμα έναντι της Llaneli είναι ότι το τοπικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο βαθμός ετοιμότητας τους θα είναι ο καλύτερος δυνατός. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που τους βρούμε απέναντι μας και οπωσδήποτε το στοιχείο αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Έρακ θα επιφορτιστεί το κατασκοπευτικό έργο και το ότι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τουλάχιστον έναν αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων θα βοηθήσει έτσι να τους αποκρυπτογραφήσουμε.

Το χωρητικότητας 1600 θέσεων γήπεδο της Tauras δείχνει κάποια πράγματα ενώ είναι ενδιαφέρον να μάθουμε αν η ΟΥΕΦΑ εγκρίνει το γήπεδο των Λιθουανών για τη διεξαγωγή αγώνων. Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Tauras βρίσκεται στη 4 η θέση ενώ σπουδαιότερο επίτευγμα της ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1987.

Η Llanely ιδρύθηκε το 1896 και την περσινή χρονιά τερμάτισε στη 2 η θέση. To γήπεδο της είναι χωρητικότητας 3700 θέσεων και τα χρώματα της είναι το κόκκινο και το άσπρο.

Όλα αυτά όμως έχουν πολύ λίγη σημασία αφού το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε και τους δυο αγώνες με όποιον και αν αγωνιστούμε. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας στις 22 Ιουλίου συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που προσφέρει το πακέτο των εισιτηρίων διαρκείας.

Φωτογραφίες FK Tauras

Φωτογραφίες Llanelli (Wales)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!