Δυο σούπερ παιχνίδια

Πριν τη σειρά αγώνων με τη Σλόβαν ο Γιοβάνοβιτς τόνισε την ανάγκη να κάνουμε δυο πολύ καλούς αγώνες για να προκριθούμε. Δεν συνέβηκε ακριβώς αυτό που ζήτησε αφού η ομάδα μας είχε μια μέτρια ως καλή παρουσία στο ΓΣΠ και φανταστική απόδοση στην Μπρατισλάβα. Σε τέτοιους αγώνες και ιδιαίτερα στη φάση των play offs η σταθερότητα είναι το ζητούμενο αφού καμία ομάδα δεν θέλει να βρεθεί σε δυσμενή θέση ένεκα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Για τον ΑΠΟΕΛ το ζητούμενο είναι να κάνει δυο πολύ καλούς αγώνες προσδοκώντας ότι αυτοί θα του δώσουν την πολυπόθητη πρόκριση. Υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει αφού έχει τις εμπειρίες αλλά και την ικανότητας. Ο αγώνας της Τετάρτης στην καυτή έδρα της Βίσλα θα είναι το πρώτο και ίσως καθοριστικότερο εμπόδιο. Θεωρείται δεδομένο ότι ο αντίπαλος με τη βοήθεια του κόσμου  θα μας πιέσει ιδιαίτερα σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα τουλάχιστον τέρμα.  Η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα είναι καθοριστική στην προσπάθεια να απορροφήσουμε χωρίς λάθη τις επιθετικές προσπάθειες των Πολωνών. Η παρουσία των έμπειρων Κόντη, Ζορζ, Μοράις και Πίντο εγγυάται ότι έχουμε τους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις ενώ ο Χιώτης έδειξε στους τελευταίους αγώνες ότι όλα ξεκινούν από την ασφάλεια που δημιουργεί κάτω από τα δοκάρια.

Αν λοιπόν καταφέρουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας με τη γνωστή κατοχή της μπάλας και το passing game θα μπορέσουμε υπό προϋποθέσεις να γίνουμε και απειλητικοί. Για αυτό θα φροντίσει ο Αλμέιδα αλλά από μόνος τους δεν είναι αρκετός. Η αμυντική γραμμή των Πολωνών θα είναι προσαρμοσμένη πάνω του και θα πρέπει να έχει ουσιαστικές βοήθειες..

Στο μικροσκόπιο του Έρακ και απόψεΌπως είναι γνωστό η Βίσλα αντιμετωπίζει απόψε την Lubin υπό το βλέμμα του Έρακ ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να είναι στην Κρακοβία για να τους δει ακόμα μια φορά. Μετά τις δυο ισοπαλίες που την άφησε μακριά από την κορυφή η Βίσλα έχει την πίεση να κερδίσει απόψε έστω και αν όλοι παραδέχονται ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Αργότερα σήμερα θα σας δώσουμε το σχετικό link για το Live streaming σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!