Δυσκολεύει του Γκριτσάροφ

Οι προβλέψεις που ήθελαν τις διαπραγματεύσεις με τον Μπόμπαν Γκριτσάροφ να μην είναι εύκολες επιβεβαιώνονται αφού με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα ο Σκοπιανός είναι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Ο Γκριτσάροφ και ο μάνατζερ του φρόντισαν τον τελευταίο καιρό να διαμηνύσουν μέσω κάποιων δημοσιευμάτων σε μμε της χώρας του ότι επιθυμούν αύξηση απολαβών. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ παρόλο που εκτιμάται η καλή χρονιά που είχε ο 29χρονος αμυντικός δεν υπάρχει πρόθεση για αύξηση απολαβών γεγονός που αντιλήφθηκε η πλευρά του Γκριτσάροφ. Έχοντας προσθέσει καλά στοιχεία και στατιστικά στο βιογραφικό του ο Γκριτσάροφ φέρεται να έχει προτάσεις από το εξωτερικό τις οποίος αξιολογεί θετικά, γεγονός που γνωρίζει η διοίκηση μας για αυτό και τις τελευταίες ώρες προσαρμόζει το πλάνο της ανάλογα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εκεί που ένας εκ των Ζορζ και Κόντη ήταν υποψήφιος για αποχώρηση το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνουν και οι δύο. Και αυτό γιατί η διοίκηση έχει βάσιμες ενδείξεις ότι οι δυο ποδοσφαιριστές θα αποδεχτούν τις οικονομικές προτάσεις που θα τους γίνουν για μονοετές συμβόλαιο. Η εξέλιξη αυτή δεν διαφοροποιεί το αρχικό πλάνο απόκτησης δυο κεντρικών αμυντικών έτσι ώστε να αναπληρωθεί επάξια ή και καλύτερα το κενό που αφήνει ο Μπρούερς και όπως όλα δείχνουν ο Γκριτσάροφ.

Όπως γράψαμε και χτες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι συνεχείς και σε κάποιες περιπτώσεις ανατρεπτικές αλλά με τον Γκριτσάροφ όλα συνηγορούν ότι είναι πιο κοντά στην έξοδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!