Δυσκολεύει του Καρλάο

Οι αλλαγές στον επαναληπτικό θεωρούνται δεδομένες και το ζητούμενο είναι ποιες θα είναι αυτές με πολλούς να προσπαθούν αλλά να δυσκολεύονται να μπουν στο μυαλό του Πασιένσια. Μπορεί το ζητούμενο να είναι το γκολ λόγω της δυσκολίας που παρατηρήθηκε στον πρώτο αγώνα αλλά κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν εκ των πραγμάτων και στα μετόπισθεν. Η περίπτωση του Καρλάο κάθε μέρα που περνά φαίνεται να δυσκολεύει.

Ενώ το πρόβλημα του Βραζιλιάνου δεν θεωρήθηκε ικανό να τον κρατήσει εκτός, εξακολουθεί να μην μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Αν οι επόμενες δυο προπονήσεις δεν ξεκαθαρίσουν θετικά την περίπτωση Καρλάο θα πρέπει να αξιολογηθούν οι εναλλακτικές με αυτήν του Μοράις να είναι η επικρατέστερη.

Αν οι επιθετικές αρετές της Vardar είναι αυτές που είδαμε στον πρώτο αγώνα τότε η επιλογή των Μοράις και Αστιθ στο κέντρο της άμυνας μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά έτσι ώστε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά αλλά και να είναι πιο επιθετικό χωρίς όμως να δημιουργεί κενά στα μετόπισθεν.

Μια παράμετρος που πρέπει να αξιολογηθεί πάντως είναι ότι πρόκειται για ψηλή ομάδα που μπορεί στα στημένα να γίνει απειλητική αν δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στις αποκρούσεις. Αυτά και πολλά άλλα είναι υπό αξιολόγηση στην προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας να παρουσιάσει έναν ΑΠΟΕΛ πιο έτοιμο που θα πάρει το ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!