Δόξα, διακοπή και μετά χαμός

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις απέναντι στην προβληματική φέτος Δόξα και να κερδίσει τον αγώνα έτσι ώστε να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον Απόλλων που δυο ώρες αργότερα θα υποδεχτεί την Ομόνοια στο Τσίρειο. Η διατήρηση του +4 είναι το ζητούμενο ενώ υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι το παράρτημα μπορεί να στερήσει από την ομάδα του Κίρζη τη νίκη. Η ομάδα μας έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα από πολλούς τραυματισμούς ο οποίοι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το πλάνο του Δώνη κάτι το οποίο είδαμε να συμβαίνει και στον αγώνα με την Παρί. Δεν είναι μόνο αυτοί που μένουν εκτός αφού ακόμα και κάποιοι από αυτούς που αγωνίζονται δείχνουν ότι δεν είναι 100% έτοιμοι.

Είναι για αυτό που η διακοπή που ακολουθεί μετά τον αγώνα με τη Δόξα έρχεται στην καλύτερη χρονική στιγμή αφού θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες για να μπορέσουν να επανέλθουν πλήρως ενόψει της συνέχειας.

Αναφερόμαστε σε παίκτες όπως οι Μαντούκα, Γκόμες, Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης αλλά ακόμα και για τον Αλωνεύτη που πρέπει να προσέξει ενόψει και της κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Είναι σημαντικό το επόμενο δεκαήμερο γιατί με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα δοκιμαστούν εκ νέου οι αντοχές και το βάθος του ρόστερ μας, αφού έχουμε κατά σειρά τους εξής αγώνες:

21.11 με Απόλλων (εκτός) 25.11 με Μπαρτσελόνα (εντός) 30.11 με Ομόνοια (εντός) 5.12 με Ανόρθωση (εκτός) 11.12 με Άγιαξ (εκτός)

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!