Δόξα Vs ΑΠΟΕΛ Like και Comment

Άλλο ένα ενενηντάλεπτο αγώνα στα πόδια της ομάδας μας ενόψει της τελικής προετοιμασίας της για τον πρώτο αγώνα της ερχόμενης τετάρτης στην Φιλανδία. Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα, ο Δώνης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του. Παρόλο που ξεκίνησε με τον βασικό κορμό που πιθανώς να έχει στο μυαλό του να αντιμετωπίσει την Ελσίνκι, κάποιες εσωτερικές αλλαγές και κάποιες εναλλακτικές επιλογές ήταν τα στοιχεία που θέλει ένας προπονητής να γνωρίζει μέσα από αυτούς τους αγώνες. Comment: Η αποχώρηση του Μαντούκα με σφίξιμο στον τετρακέφαλο δημιουργεί νέα δεδομένα αφού δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί βέβαιη η συμμετοχή του στην Φινλανδία

Like: Η μαχητικότητα του Γκόμες δείχνει ότι ο παίκτης μετά από την φουλ προετοιμασία που είχε φέτος θα παλέψει με όλη του την δύναμη για να καθιερωθεί στην ομάδα

Comment: Σιέρινταν και Ντε Βινσέντι είναι αυτή την στιγμή οι πιο επικίνδυνες μονάδες επιθετικά και η επαφή τους με τα δίχτυα γίνεται όλο και συχνότερη.

Like: Η πρώτη συμμετοχή του Παπάζογλου δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα αλλά η χρησιμοποίηση του στο δεξιό άκρο δημιουργεί και ανταγωνισμό στην συγκεκριμένη θέση αλλά και μια αξιόλογη εναλλακτική λύση.

Comment: Ο Ατόρνο ξέρει να διεισδύει στην αντίπαλη άμυνα και να γίνεται απειλητικός όμως είναι πιο χρήσιμος όταν στην κορυφή βρίσκεται μαζί με 2ο επιθετικό.

Like: Δεν βρίσκεται ακόμα σε πλήρη ετοιμότητα όμως η ενέργεια του Εφραίμ και το ωραίο συρτό σουτ-γκολ επιβεβαιώνει γιατί οι χόχοι ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Comment: Ο χρόνος συμμετοχής για τους νεαρούς σε τέτοιους αγώνες αποτελεί την μεγαλύτερη τους ευκαιρία για να «κλέψουν» τα σχόλια και τις εντυπώσεις, κάτι που μέχρι στιγμής καταφέρνει να κάνει σε τεράστιο βαθμό ο Ιωάννου.

Like: Latin Spice Goal από τον Ντεβισέντι που δεν έχασε ευκαιρία να αποσπάσει το χειροκρότημα για τον τρόπο που σκόραρε.

Comment: Η μέχρι σήμερα πολύ χαμηλή δυναμικότητα των αντιπάλων δεν έχει δημιουργήσει καθόλου πίεση για να δούμε πως ενεργοποιείται και λειτουργεί ο αμυντικός μηχανισμός της ομάδας μας.

Like: H ομάδα έδειξε να αποφεύγει τις περσινές βαθιές σέντρες και παίζει πιο οργανωμένα με την μπάλα στο έδαφος, κάτι που φαίνετε να βοηθά στην πιο οργανωμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!