Δύο προπονήσεις και μετά Δασάκι

Με πολλές δυσκολίες συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Άχνα την Παρασκευή και όλοι εύχονται να μην μας στοιχίσουν. Το νικηφόρο ξεκίνημα πρέπει να συνεχιστεί και μέσα στην έδρα του Εθνικού και παρά το ότι ο Αρχάγγελος είναι μισοάδειος οι μέρες που θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητής μας πρέπει να είναι αποτελεσματικές. Οι πέντε διεθνείς μας έγιναν έξι αφού για τις προπονήσεις και το φιλικό της Τρίτης κλήθηκε και Παπαθανασίου. Η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού ξάφνιασε ευχάριστα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το δικαιολογητικό πίσω από αυτή έχει να κάνει με την έλλειψη επιθετικών και την ανετοιμότητα του Κωνσταντίνου. Όλοι τους θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη και ουσιαστικά θα είναι η μόνη δυνατή προπόνηση πριν τον αγώνα της Παρασκευής στο Δασάκι.

Εναντίον της Ιταλίας αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο οι Χρίστου, Μιχαήλ και Χαραλαμπίδης με τον τελευταίο να θεωρείται ανάμεσα στους κορυφαίους. Ευτυχώς όλοι τους τελείωσαν τον αγώνα χωρίς κάποιο πρόβλημα και λογικά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις απόλυτα υγιείς.

>

Μέχρι την Τετάρτη απόλυτα έτοιμοι και στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς θα είναι οι Φλορέα και Σεγικρί οι οποίοι τις τελευταίες μέρες προπονούνται ατομικά αλλά βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Η επιστροφή του Σεγκιρί στην άμυνα δείχνει επιβεβλημένη στην προσπάθεια να βελτιωθεί η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας που φάνηκε προβληματική με τη Δόξα.

Νεκτάριος και Ονουάτσι προπονούνται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Γιώργου Παρασκευά αφού η ανετοιμότητα τους δεν επιτρέπει ρεπό και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου και για αυτούς να αρχίσουνε να παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά το θέμα εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Σάλκε διαρρέει στον τύπο ότι η τιμολόγηση θα είναι μεταξύ 30-50 ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι οι ίδιες τιμές όπως τον ευρωπαϊκό αγώνα του ποδοσφαιρικού παραρτήματος. Αν και η τιμή των 50 ευρώ θεωρείται ψηλή για τον μέσο οπαδό μας και ίσως αποτρεπτική από πλευράς διοίκησης θεωρείται ως η τελευταία ευκαιρία για να έρθει μαζεμένο ένα σεβαστό ποσό.

Ο κόσμος με τη σειρά του καλείται να κάνει ακόμα μια οικονομική υπέρβαση αφού τα δεδομένα μας διαφέρουν κατά πολύ από αυτά των βασικών μας αντιπάλων γεγονός που κάνει και το τελευταίο ευρώ χρήσιμο.

Υπολογίζουμε και τους δυο
Λογικά και σωστά μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της ιστοσελίδας που όσον αφορά τους εγχώριους αντιπάλους μας στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πλειοψηφία (65%) όσων απάντησαν θεωρεί ότι τόσο η Ανόρθωση όσο και η Ομόνοια είναι το ίδιο υπολογίσιμες, ενώ λίγο περισσότεροι (2ο%) ήταν αυτοί που θεωρούν ότι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος είναι η Ανόρθωση, σε σχέση με αυτούς (17%) που πιστεύουν ότι είναι η Ομόνοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!