Δύο χιλιάδες ευρώ έκαστος

Η προσπάθεια για κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολη και το -6 είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος με τον οποίο μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος. Σήμερα σας παραθέτουμε ακόμα μια παράμετρο όχι για να συσπειρώσουμε τον κόσμο, αφού εμείς δεν έχουμε τέτοια ανάγκη αλλά για να αντιληφθούν όλοι τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί ο αντίπαλος μας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας οι ποδοσφαιριστές την ΕΝΠ είχαν πριμοδοτηθεί από την επίσημη Ομόνοια με δυο χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση που κατάφερναν να μας στερήσουν τη νίκη. Πρόκειται για να μια τακτική που συνηθίζεται στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος και που αρκετές διοίκησεις συνηθίζουν προκειμένου να γίνει πιο εύκολο το έργο των ομάδων τους. Στην προκειμένη η διοίκηση του κρατικού εργολάβου έκρινε σκόπιμο να υποσχεθεί πριμ πολύ νωρίς και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Οι έξι βαθμοί διαφοράς δεν τους είναι αρκετοί για να νιώθουν άνετα και θέλουν αν είναι δυνατό να την αυξηθούν πριν τον μεταξύ μας αγώνα. Θέλουν με κάθε τρόπο και μέσο να πάνε σε διψήφιο αριθμό διαφοράς αφού μόνον έτσι η αναξιόπιστη αγωνιστικά ομάδα τους θα μπορεί να αισθάνεται άνετα. Για 76 λεπτά έβλεπαν με ικανοποίηση το σχέδια τους να πηγαίνουν καλά αλλά ο Μαρσίνιο είχε διαφορετική άποψη και έτσι το διαθέσιμο μπάτζετ του κρατικού εργολάβο θα πρέπει να διατεθεί στον επόμενο αγώνα μας.

Προσοχή λοιπόν γιατί γίνεται ξεκάθαρο όσο περνούν οι αγωνιστικές πως το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να κρατηθεί στην κορυφή μέχρι το τέλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!