Δύσκολη έξοδος, ένας ο στόχος

Η διατήρηση της διαφοράς από την ομόνοια είναι το ζητούμενο και μέσα σε αυτά τα πλαίσια το ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Η 10 η αγωνιστική είναι κρίσιμη αφού η ομάδα μας εκστρατεύει σε μια δύσκολη έδρα ενώ το παράρτημα θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την Ανόρθωση. Η ομάδα μας έχει καθήκον πρώτα από όλα να φροντίσει τα του οίκου της αφού όσο εμείς κερδίζουμε η πίεση θα μεταφέρεται στην ομάδα του μη πτυχιούχου βάτραχου. Εννοείται ότι πιθανή απώλεια της ομόνοιας σε συνδυασμό με δική μας επιτυχία θα είναι ότι καλύτερο αλλά τα οπαδικά σενάρια δεν καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Πεγιώτες θα επιστρατεύσουν τα πάντα προκειμένου να έχουν βαθμολογικό κέρδος και το απέδειξαν επιχειρώντας επανασπορά του χόρτου δημιουργώντας ένας σκληρό και επικίνδυνο γήπεδο. Πέραν τούτου η ομάδα μας πρέπει να λειτουργήσει σωστά έτσι να βρει τις λύσεις σε έναν ακόμα αγώνα όπου ο αντίπαλος θα αμύνεται μαζικά, έστω και αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε παράλληλα ότι η Πέγεια είναι καλή ομάδα και πως μπορεί να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις αλλά και στις στατικές φάσεις. Όλα αυτά δεν έχουν δόση υπερβολής και είναι για αυτό που οι παίκτες μας θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έστω και αν ο προπονητής μας αρέσκεται στις εκπλήξεις. Η ετοιμότητα του Χαραλαμπίδη τον καθιστά υποψήφιο για να καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ίσως αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή. Από τη στιγμή που η μεσοαμυντική γραμμή δουλεύει πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αλλαγές ενώ ο Μαντούκα θα έχει ρόλο οργανωτή. Ο Γιοβάνοβιτς πήρε στην Πάφο 21 ποδοσφαιριστές θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα και αύριο τρεις εκ αυτών θα αποκλειστούν.

Ο κόσμος ή πιο συγκεκριμένα οι 1400 τυχεροί που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι ετοιμάζει τη δική του εκστρατεία. Η αποφασιστικότητα και θέληση όλων να αποτελέσουν το δωδέκατο παίκτη είναι δεδομένη και το δημοτικό στάδιο των σκούλλων θα βαφτεί πορτοκαλί το Σάββατο.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!