Δύσκολη και ακριβή απόφαση

Η περίπτωση παραμονής του Ντε Βινσέτι στον ΑΠΟΕΛ θα κριθεί τα επόμενα 24ωρα με τη διοίκηση Πετρίδη να καλείται να αποφασίσει κατά πόσο θα κάνει την οικονομική υπέρβαση. Μέσα από τις σημερινές πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό έγινε ξεκάθαρο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν την πώληση του παίκτη κάτι που ευνοεί και ο Αργεντινός αφού κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόταση για παραχώρηση του παίκτη από ομάδα των Εμιράτων κάτι για το οποίο κάναμε αναφορά εδώ και μέρες ενώ η πρόταση η οποία έγινε στον ΑΠΟΕΛ αφορά την απόκτηση του Ντε Βινσέτι με ελεύθερα. Η πρόταση σύμφωνα με τα όσα διαρρέει ήδη η πλευρά του Ολυμπιακού είναι κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η πλευρά των ερυθρολεύκων έδειξε διάθεση να συζητήσει το ποσό και να το συνδέσει με πιθανή συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, ενώ όπως τονίζεται και στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας θα πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι τη Δευτέρα.

Η απόφαση γίνεται πιο δύσκολη γιατί πέραν του ποσού που αξιώνει ο Ολυμπιακός, υπάρχει και το αίτημα του Ντε Βινσέτι για αύξηση των απολαβών του σε σχέση με τις φετινές. Το όλο θέμα θα απασχολήσει τη διοίκηση από αύριο και επίσημα ενώ γίνεται αντιληπτό ότι απαιτείται να δαπανηθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό για την απόκτηση του παίκτη.

Η ηλικία και η προοπτική του Ντε Βινσέτι είναι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο όπως επίσης και το ότι θεωρείται από τον Δώνη ως ένας πολυθεσίτης παίκτης. Καθοριστικό παράγοντα θα παίξει επίσης και το γενικότερο μεταγραφικό πλάνο αφού η ευρωπαϊκή υπέρβαση απαιτεί την προσθήκη δυο παικταράδων. Ενός στο κέντρο της άμυνας και ενός στην επίθεση!

Από αύριο λοιπόν ξεκινούν τα δύσκολα για τη διοίκηση Πετρίδη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!