Δύσκολο να γίνει μεταγραφή

Μπορεί ο Δώνης ίσως και βεβιασμένα να δημοσιοποίησε τη θέληση του για την πραγματοποίηση δυο μεταγραφών αλλά με τα σημερινά δεδομένα μάλλον δεν θα γίνει ούτε μια. Όπως έχουμε αναφέρει η περίπτωση Φυτανίδη μπήκε στο ψυγείο μετά την αλλαγή στάσης από την πλευρά του παίκτη και του Ατρόμητου ενώ πλέον τίθεται θέμα στενών χρονικών περιθωρίων αφού το μεσημέρι της Δευτέρας πρέπει να δηλωθεί η οποιαδήποτε μεταγραφή ή αποχώρηση παίκτη. Στεκόμαστε και στο κεφάλαιο αποχώρησης γιατί είναι φυσικό κανένας να μην θέλει να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή ενώ αντικειμενικές δυσκολίες υπάρχουν και στο να βρει ο οποιοσδήποτε παίκτης ομάδα μέσα σε ένα ουσιαστικά 24ωρο.

Οι όποιες αντικειμενικές δυσκολίες είναι κατανοητές όπως επίσης και το ότι υπάρχει η ανάγκη για ενίσχυση. Αυτό δεν είναι μόνο άποψη της πλειοψηφίας του κόσμου που θα επιθυμούσε την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και του προπονητή.

Οι διάφοροι μάνατζερ πάντως συνεχίζουν να προτείνουν παίκτες και αν τελικά προκύψει κάτι που να γυαλίσει στον Δώνη και αν είναι εφικτό ίσως διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!