Δώνης: Έλειπε η αυτοπεποίθηση

Ο προπονητής μας αναγνώρισε την καλή οργάνωση της ομάδας αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να μην σκοράρουμε αλλά και να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για γκολ. Ο Δώνης σωστά έκανε αναφορά και για το ακυρωθέν γκολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σήμερα ήμασταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε καλή οργάνωση και καλή συμπεριφορά στην εναλλαγή από επίθεση σε άμυνα και αντίστροφα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Αυτό όμως μπορεί να μας έδινε ποιότητα στην ανάπτυξή μας, μπορεί να είχαμε κυκλοφορία και αν φτάσαμε πολλές φορές και εύκολα έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργούμε πάρα πολλές προϋποθέσεις αλλά έξω από το κουτί, οι επιλογές μας δεν ήταν οι καλύτερες με συνέπεια να μην μπορούν να εκφραστούν σε επιθετικές ενέργειες απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό είπα και στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Ότι όσοι βλέπουν απ’ έξω βλέπουν μια ομάδα με ποιότητα όμως έξω απ’ την αντίπαλο περιοχή οι παίκτες δεν είχαν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε μέσα απ’ την προπόνηση αλλά είναι δύσκολο, μπορεί να βελτιωθεί απ’ την ατομική συμπεριφορά των παικτών. Είχαμε όμως ευκαιρίες, πετύχαμε και ένα καθαρό γκολ αλλά θεωρώ ότι ο βοηθός έκανε λάθος, όπως έκανε και αρκετά λάθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο συγκεκριμένος βοηθός. Δυστυχώς το λάθος μέτρησε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Παίξανε δυο πολύ καλές ομάδες σήμερα, οι οποίες είναι και ταλαιπωρημένες απ’ τα πολλά παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!