Δώνης και Καρλάο σχολιάζουν..

O προπονητής μας στη δημοσιογραφική του αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα με την Παρί κάνοντας αναφορά στην αξία του αντιπάλου αλλά και στα δικά μας προβλήματα. Ο Δώνης έκανε αναφορά στο πόσο θα λείψει ο Αλωνεύτης που μπορεί με την ταχύτητα του να βοηθήσει ενώ σχολίασε και το γεγονός των αρκετών προπονήσεων που έχασε ο Ντε Βινσέτι.. Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Δώνης και Καρλάο

Δώνης: Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα, μία ομάδα που έχει στόχο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Μία ομάδα που έχει και καλό σύνολο και σπουδαίους παίκτες. Η δική μας ομάδα έχει στόχο σε κάθε παιχνίδι να είναι ανταγωνιστική και να προσπαθεί να έχει βαθμολογικό κέρδος. Είναι ένα ματς στην έδρα μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να δείξουμε τη δυναμική μας. Θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε για το βαθμολογικό όφελος.

Θα έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε όπως αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα δύο. Για εμάς το κάθε παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και προσπαθούμε να είμαστε διεκδικητικοί. Ακόμη και με τη Μπαρτσελόνα που κανείς δεν το περίμενε, και με τον Άγιαξ, αυτό θα κάνουμε και αύριο.

Ο Μοράις είχε έναν εντελώς επιπόλαιο τραυματισμός. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια ο Αλωνεύτης όχι σε σύγκριση με όποιον τον αντικαταστήσει αλλά γιατί είναι ο πιο γρήγορος παίκτης και τον χρειαζόμαστε σε τέτοια ματς που ψάχνουμε το αντοιχτό γήπεδο. Ο Ντε Βινσέντι τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχει χάσει 16 μέρες προπονήσεις. Οι υπόλοιποι έχουν επανέλθει και βοηθήκαν στη διακοπή και οι παίκτες που δεν ήταν σε μεγάλο βαθνμό ετοιμότητας.

Από πλευράς βαθμών θα έλεγα ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί στο ματς με τον Άγιαξ πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά αν το δούμε διαφορετικά, όταν έγινε η κλήρωση, πέσαμε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο ως τέταρτη ομάδα. Τότε σκέφτετσαι πώς θα διεκδικήσεις το κάθε παιχνίδι. Και εμείς και ο Άγιαξ έχουμε πολύ δύσκολο έργο με την Μπαρτσελόνα και την Παρί. Οπότε εμείς θα δώσουμε μάχη μεέχρι την τελευταία αγωνιστική για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση.

Δεν είμαι ο ειδικός που μπορώ να κρίνω μία άλλη ομάδα σχετικά με τα προβλήματα που έχει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στην αποστολή, εκτός από τους συνήθεις απόντες. Χωρίς Ζλάταν και Λαβέτσι κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Και ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που είναι από τις πιο πλούσιες στον κόσμο, έχουν στο ρόστερ τους παίκτες να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε απώλεια και πολύ εύκολα

Καρλάο: Για μένα το να παιξω απέναντι σε γαλλική ομάδα είναι διαφορετικό. Έπαιξα έξι χρόνια στη Γαλλία απέναντι στην Παρί. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε την Παρί, αλλά θέλουμε τη νίκη.

(για το τελευταίο του ματς κόντρα στην Παρί όπου είχε χάσει 5-0): Χάσαμε 5-0, αλλά στο δεύτερο ματς ήρθαμε ισόπαλοι. Αύριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες και θα είναι διαφορετικό.

Έπαιξα έξι χρόνια στη Γαλλία. Τα πρώτα 3-4 χρόνια που την αντιμετώπισα ήταν μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Σήμερα η Παρί συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Όσο για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Παρί, θα είναι πολύ καλή, οι οπαδοί εδώ είναι φανατικοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!