Δώνης: πιο υποψιασμένη η Παρί

Ο προπονητής μας επιχείρησε και δημόσια να προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στην πιο υποψιασμένη Παρί αλλά και να θέσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ζητώντας από τους παίκτες να έρθει και το βαθμολογικό κέρδος αυτή τη φορά. Ο Δώνης παραδέχτηκε ότι το αδύνατο μας σημείο στο Champions League είναι οι αναξιοποίητες ευκαιρίες ενώ χαρακτήρισε έτοιμους τους 4 που προέρχονται από τραυματισμούς. Αναλυτικά τα όσα είπε στη δημοσιογραφική ο προπονητής μας αλλά και ο Τζιμπούρ:

Δώνης:

Αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες. Η ομάδα δεν πήρε ό,τι άξιζε στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο το τρόπαιο δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες για να την κερδίσεις. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο ΓΣΠ. Η αντίπαλος θα είναι πιο υποψιασμένος. Οι παίκτες μου δεν πρέπει να είναι αυτή τη φορά ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά από βαθμολογικό όφελος.

Για τις δυσκολίες του αγώνα: Θα απαντήσω διαφορετικά. Πάντα πιστεύω, με αυτό τον τρόπο αυτή την νοοτροπία συμπεριφερόμαστε. Προσπαθούμε να έχουμε τη νοοτροπία να μην χάνουμε ούτε στην προπόνηση.

Για τους 4 τραυματίες: Εφόσον είναι στην αποστολή όλα τα παιδιά έχουν πιθανότητες για την 11αδα. Θα δούμε και μετά την προπόνηση.

Για τις αναξιοποίητες ευκαιρίες: Δεν θέλω να κρύβομαι. Στο Champions League αυτό είναι το αδύνατο μας σημείο. Οι μικρότερες ομάδες αν δεν εκμεταλλευτούν τις λιγες φάσεις τότε δύσκολα παίρνουν αποτέλεσμα. Αυτό μας στερεί βαθμούς. Είχαμε προϋποθέσεις πέραν των ευκαιριών. Πρέπει να έχουμε πίστη στην επίθεση και από τους μέσους.

Για τον Τζιμπούρ: Είναι σημαντικό ότι έχει αλλάξει ρυθμό και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στο επίπεδό του. Είναι πολεμιστής.

Τζιμπούρ:

Έχουμε κάνει καλή πορεία και αποδείξαμε ότι η θέση μας είναι στο Champions League. Ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Europa League. Είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εμείς παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο.

Για την απουσία του Ιμπρα: Είτε παίζει είτε όχι δεν προσθέτει αυτοπεποίθηση σε εμάς. Είναι δυνατό όπλο αλλά από μόνο του δεν δίνει αυτοπεποίθηση σε εμάς.

Θωρείται αδύνατο να νικήσετε; Είπα ότι κάποιοι πιστεύουν αυτό. Δεν θεωρώ ότι είναι αδύνατο.

Αν είναι έτοιμος; Είμαι πολεμιστής. Μ’ αρέσει να πεθαίνω στο γήπεδο και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν τίθεται θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!