Δώνης: Το καλύτερο 60λεπτό

Ο προπονητής μας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τα πρώτα 60λεπτά του αγώνα ως τα καλύτερα από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η προτροπή του να κάνουμε υπομονή με τον Σαντίν και τους νέους που ήρθαν. Ο Δώνης παραδέχτηκε ότι μετά το 3-0 χαλαρώσαμε ανεξήγητα γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στη Σαλαμίνα να μας απειλήσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

«Κάναμε το καλύτερο 60λεπτο από τότε που ήρθα στην ομάδα. Είχαμε καλό ρυθμό, συνδυασμούς, ευκαιρίες, passinggame». Μετά χαλαρώσαμε ανεξήγητα, η Νέα Σαλαμίνα έκανε αρκετές τελικές, πράγμα που δεν έκανε προηγουμένως. Κρατάμε τα θετικά. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για χαλάρωση, ανεξαρτήτως του προγράμματος.» σημείωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε πως αυτή τη βδομάδα θα γίνει η τέταρτη μεταγραφή. «Ο κόσμος να κάνει υπομονή για τον Σαντίν και τα νέα αποκτήματα», ανέφερε επιπροσθέτως.

Για τις τιμωρίες της έδρας της ομάδας:

«Είμαι επτά παιχνίδια στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τρία απ’ αυτά τα δώσαμε χωρίς κόσμο, δύο με κλειστές κάποιες θύρες και είναι γενικό το φαινόμενο στην Κύπρο. Πρέπει να προβληματιστούν οι αρμόδιοι γιατί με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται οι χορηγοί και ο κόσμος. Δεν είναι καλό για το άθλημα».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ «Το παιχνίδι κυπέλλου είναι δύσκολο. Παίξαμε δύο φορές με την ΑΕΛ, αποδείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάμε να διαχειριστούμε το 1-0. Στοχεύουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!