Είμαστε έτοιμοι για την μάχη;

Με την Κύπρο να έχει αποφύγει την άτακτη χρεοκοπία και την καθημερινότητα να επιφυλάσσει διάφορες αρνητικές εξελίξεις ήταν αναπόφευκτο να περνά σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο και κυρίως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Παρόλο που ζούμε πρωτόγνωρα αρνητικές εξελίξεις οι οποίες καθορίζουν τη ζωή όλων μας πρέπει να βρούμε τη δύναμη και το κουράγιο να αντιδράσουμε σωστά. Η στροφή στην αγαπημένη μας ομάδα είναι η καλύτερη παρηγοριά και σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα απαλύνει τον πόνο χιλιάδων οπαδών μας. Η αίσθηση που επικρατεί ανάμεσα σε πολλούς οπαδούς είναι ότι πάμε κάπως χαλαροί στο Παπαδόπουλος σε έναν αγώνα που κάποιοι τον θεωρούν μισό πρωτάθλημα. Σίγουρα στις μέρες που προηγήθηκαν η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στα συμβαίνουν στην οικονομία αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.

Είμαστε σίγουροι ότι όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα, όλοι και κυρίως οι παίκτες θα βρουν τις ψυχικές δυνάμεις να στρέψουν την προσοχή τους στο πως θα φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα της Ανόρθωσης. Το πιο δύσκολο μέρος της προετοιμασίας ήταν να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους τα όσα έχουν συμβεί και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες του Γιοβάνοβιτς.

Το κίνητρο και η παγίδα του +6

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι γνωστά και από τη στιγμή που το -6 έγινε σε χρόνο ρεκόρ +3 πάμε στη Λάρνακα με στόχο τη νίκη που θα κάνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εδώ και μέρες διαβάζουμε για το κίνητρο του +6 το οποίο όμως δεν πρέπει να μας παρασύρει.

Μπορεί να ανατράπηκε υπέρ μας η βαθμολογία αλλά δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι θα συνεχιστεί ο βαθμολογικός κατήφορος της Ανόρθωσης. Βλέπουμε εδώ και καιρό τον ΑΠΟΕΛ να μην έχει καλή απόδοση (εξαίρεση ο αγώνας με Αεπ) αλλά να παίρνει την ουσία και τον αντίστροφο να συμβαίνει με την ομάδα του Κάκου. Μπαίνουμε στην πιο καθοριστική φάση του πρωταθλήματος και τα κλισέ όπως το «πάμε για το +6» δεν αρκούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!