Είμαστε ακόμα ζωντανοί

Για 90 και βάλε λεπτά φλερτάραμε με την ισοπαλία που κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν καταδικαστική για την ομάδα μας. Η καρδιά του πρωταθλητή όμως που αρνείται να δώσει αυτό που δικαιωματικά της ανήκει ανέτρεψε τα δεδομένα. Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς που όταν γινόντουσαν έκαναν πολλούς να απορούν έδωσαν στις καθυστερήσεις την πιο σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε ζωντανός στην μάχη του πρωταθλήματος αφού το τέρμα του Τρισκόφσκι μείωσε τη διαφορά στους 2 βαθμούς και πλέον ο νέος αγώνας της χρονιάς είναι το Σάββατο στο Τσίρειο. Ο Γιοβάνοβιτς μετά τέλος του αγώνα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου επισήμανε με παράπονο και άγχος ότι στα τελευταία λεπτά η ομάδα του δεν πιέστηκε και πως το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο. Είναι η δεύτερη φορά σε αγώνα των play offs που παίρνουμε τη νίκη στις καθυστερήσεις και σίγουρα και η παράμετρος τύχη δείχνει να είναι με το μέρος μας.  Το απωθημένο να βάλουμε γκολ της Αελ ξεπεράστηκε με τον πιο ανακουφιστικό τρόπο και τώρα όλοι βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα αφού πρέπει να τους κερδίσουμε και πάλι το Σάββατο κάτι που δεν πρόκειται να γίνει αν δεν παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δυστυχώς βασικοί παίκτες υστέρησαν και στον χτεσινό αγώνα αφού είδαμε τους Αλμέιδα και Πίντο να δυσκολεύονται αφάνταστα να κάνουν αυτά που μας έχουν συνηθίσει. Ούτε όμως οι Μαντούκα και Χαραλαμπίδης μπόρεσαν να βοηθήσουν στον οργανωτικό τομέα, γεγονός που οδήγησε τον προπονητή στην απόφαση να αλλάξει τα άκρα.

Το ότι ο Αλεξάνδρου κρίθηκε από όλους ως ο κορυφαίος του αγώνα έστω και αν πέρασε στον αγώνα στο 62 φανερώνει την άσχημη μέρα που βρέθηκαν όλοι οι άλλοι παίκτες αλλά και πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία του συγκεκριμένου. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος δεν υπάρχει η πολυτέλεια για μετριότητες, οπότε απαιτείται η άμεση ανάκαμψη των παικτών που μας συνήθισαν να είναι μπροστάρηδες στις μάχες.

Εκτός πλάνων ο ΖόρζεΑπό την μάχη του Τσιρείου θα απουσιάζει ο ταύρος που συμπλήρωσε κάρτες ενώ σήμερα θα διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μαντούκα ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο. Από την Αελ κάρτες συμπλήρωσε ο Μπεμπέ ενώ επιστρέφουν οι Μοντεϊρομ Αιρόσα και Ντεντε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!