Είμαστε οι καλύτεροι, τεράστιες οι προοπτικές

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλυψε στη σημερινή του διάσκεψη όλα τα θέματα που καίνε δημοσιογράφους και κόσμο αλλά με τον τρόπο που ο ίδιος ήθελε. Το συμπέρασμα είναι λίγο πολύ αναμενόμενο αφού δεν έριξε οποιοδήποτε φως στις εικασίες και υπολογισμούς όλων μας για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Σχολίασε την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης με γενικόλογα έκανε το δικό του απολογισμό για τον πρώτο γύρο και προειδοποίησε άπαντες ενόψει Ερμή. Κάνοντας τον απολογισμό του για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας δήλωσε ευχαριστημένος αφού όπως είπε βρισκόμαστε δίκαιη στην πρώτη θέση. Τόνισε με νόημα ότι βρισκόμαστε στην κορυφή όχι γιατί οι άλλοι έχουν προβλήματα αλλά γιατί το ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα. Από την άλλη τη δική του σημασία έχει και η επισήμανση του ότι η βαθμολογική διαφορά προκύπτει από τα μεταξύ μας παιχνίδια όπου εμείς κερδίσαμε και τις δυο ομάδες που μας ακολουθούν. Τόνισε για ακόμα μια φορά ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ είναι μια νέα ουσιαστικά ομάδα που κατάφερε να προσαρμοστεί σχετικά εύκολα, αλλά και μια ομάδα με τεράστιες προοπτικές.

Κεφάλαιο ενίσχυση. Ποια ενίσχυση;Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και δεν με απασχολεί το θέμα ενίσχυσης εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Αυτή είναι η απάντηση που «παίζει» όποτε ο Ιβάν και ο Κυριακίδης ερωτηθούν για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό έγινε και σήμερα. Ο προπονητής μας καλαμπούρισε το μύθο περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον Μπόατεγκ της Χετάφε και προσχώρησε σε άλλο θέμα!

Προσοχή στον ΕρμήΩς δύσκολη ομάδα με πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία χαρακτήρισε τον Ερμή, προειδοποιώντας ότι θα έχουμε δύσκολο απόγευμα την Κυριακή. Μας θύμισε την πολύ καλή του παρουσία στον πρώτο γύρο ενώ ανέφερε ότι ο Χαραλαμπίδης αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!