Είμαστε πια πρωταθλητές!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή της κυπριακής καλαθόσφαιρας και είναι ο άξιος πρωταθλητής. Τα πράγματα δεν μπορούσαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη αφού το πλεονέκτημα της έδρας αποδείχτηκε καθοριστικό. Στον πέμπτο τελικό παίκτες του Κωνσταντινίδη έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω επικρατώντας κατά κράτος της Αεκ. Μέσα στο κατάμεστο Λευκόθεο που ήταν κάτι παραπάνω από καυτή έδρα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο που μετά τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου παραδόθηκε. Με τον Diggs να σηκώνει το επιθετικό βάρος πετυχαίνοντας 25 πόντους  και με εξαιρετική άμυνα η ομάδα μας πέτυχε τη νίκη-τίτλο με 81-50.

Η επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή μετά από 4 χρόνια αποτελεί την απόλυτη δικαίωση για τους ανθρώπους που δούλεψαν για την επίτευξη του στόχου κάτω από τις γνωστές αντιξοότητες που αφορούν την καλαθόσφαιρα στην Κύπρο.

Ο πόλεμος από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας αλλά και οι απερίσκεπτες ενέργειες από οπαδούς μας δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν την εντυπωσιακή πορεία της πιο σταθερής ομάδας του πρωταθλήματος. Οι Ποταμίτης και Κληρίδης από πλευράς διοίκησης αλλά και ο προπονητής μας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι γιατί η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε ακολουθώντας και μια συνετή οικονομική πολιτική.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 45-25, 81-50

Δηλώσεις

Κωνσταντινίδης: Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν απόψε μαζί μας και τη διοίκηση του Χριστόφορου Ποταμίτη για την πολύτιμη βοήθεια. Δουλέψαμε πολύ φέτος. Το αποτέλεσμα βγήκε από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους καλαθοσφαιριστές μου, το πίστεψαν και μπράβο μας. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ, με αυτούς τους τελικούς που είχαμε νομίζω ότι βγήκαμε όλοι κερδισμένοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!