Είναιαπό γερό σκαρί

Αυτό που κυκλοφορούσε σαν φήμη και αφορούσε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Παρόλο που το επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν επιβεβαιώνει τίποτα μέχρι στιγμής όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος μας αντιμετωπίζει ένα νευρολογικό πρόβλημα, το οποίο εκ πρώτης δείχνει να είναι σοβαρό. Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται μετάβαση του στο εξωτερικό με πιθανότερη χώρα την Ελβετία έτσι ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις μέσα από τις οποίες θα διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ενδέχεται μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που και πάλι δεν επιβεβαιώνονται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Αν και τα νέα θεωρούνται δυσάρεστα ο πρόεδρος δείχνει την απαιτούμενη δύναμη και ψυχραιμία γεγονός που δείχνει ότι θα το παλέψει και θα βγει νικητής. Το ότι καθημερινά η πρώτη του έννοια είναι να ασχοληθεί με τα διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας δείχνει πολλά και παρόλο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής κατά διαστήματα κανένας δεν μπορεί αμφισβητήσει την αφοσίωση του στο ΑΠΟΕΛ.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου αναμένεται να ενημερώσει και επίσημα στη συνεδρία της Δευτέρας τους συνεργάτες του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το οποίο θα τον κρατήσει για ένα διάστημα εκτός Κύπρου. Δεν αναμένεται να δημιουργηθεί οποιοδήποτε κενό εξουσίας αφού όλα τα θέματα τρέχουν, ενώ οι τρεις αντιπρόεδροι έχουν τις εξουσίες που προβλέπεται για μην δημιουργηθεί η οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος μας θα είναι περαστικό και σύντομα θα επανέλθει δριμύτερος και ακόμα πιο δυναμικός γιατί το ΑΠΟΕΛ τον χρειάζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!