Είναι εφικτή η μεταμόρφωση του ΑΠΟΕΛ;

Από την ημέρα που έγινε η πολυπόθητη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας υπερτονίζονται τα θετικά που φέρνει μαζί του ο Δώνης και σε πόσο καλύτερη θέση βρίσκεται πλέον η ομάδα μας. Χωρίς αμφιβολία δημιουργούνται καλές προοπτικές αφού επί Σέρτζιο πιθανότατα να αγγίξαμε τον πάτο σε πολλούς τομείς. Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη βαθμολογία αφού είμαστε μόνο στο -2 από την κορυφή. Το ζητούμενο για όλους είναι η αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας και υπάρχει η προσδοκία για να μην πούμε απαίτηση ότι ο Δώνης θα την πετύχει. Το ιδανικό σενάριο που θα απογειώσει όλο τον ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που μας θέλει να κερδίζουμε τους δυο επόμενους αγώνες πρωταθλήματος με Ερμή και Ανόρθωση.

Οι αλλαγές προπονητών δημιουργούν άμεσα μια νέα δυναμική και η καλή ψυχολογία βοηθά τους παίκτες να παρουσιάσουν και καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί όμως η καλή ψυχολογία για να κερδίσουμε  τους δυο αυτούς καθοριστικούς αγώνες;

Επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα και άμεσα θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δείξουμε την απαιτούμενη υπομονή. O Δώνης δεν κρατά μαγικό ραβδί για να λύσει άμεσα κάποια αγωνιστικά προβλήματα που χρονολογούνται. Οι αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει ίσως χρειαστούν χρόνο για να φανούν μέσα στον αγωνιστικό.

Η δυσκολία στο γκολ και το γεγονός ότι δεν υπάρχει στο ρόστερ παίκτης με ευχέρεια στο σκοράρισμα καθώς και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι παίκτες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι στοιχεία που κάνουν δύσκολη τη δραστική βελτίωση της ομάδας.

Παρόλα αυτά η διάθεση όλων έχει αλλάξει και ελπίζουμε για αρχή αυτό να είναι αρκετό. Η μάχη με το χρόνο είναι τέτοια που θα χρειαστεί να λειτουργήσουν υπέρ μας και κάποιες συγκυρίες έτσι ώστε το «νέο» ξεκίνημα με τον Δώνη στον πάγκο να συνοδευτεί νίκες.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!